Acasă ADMINISTRAȚIE Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” îşi va redeschide porţile în anul şcolar viitor

Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” îşi va redeschide porţile în anul şcolar viitor

de adrian

Proiectul de extindere , reabilitare şi modernizare a Şcolii Gimnaziale “Mihai Viteazul” avansează de la o săptămână la alta. Ne-am convins de asta cu prilejul vizitei pe şantier, la care au participat primarul Cristian Stan, administratorul public Gabriel Boriga şi viceprimarul Monica Ilie. În medie, sunt prezenţi pe şantier 50 de muncitori, ceea ce a permis ridicarea fără probleme a corpului nou de clădire, cu 14 săli de clasă şi laboratoare, dar şi efectuarea, în grafice, a lucrărilor de reabilitare la clădirea veche şi la extinderea sălii de sport.
Referitor la acest proiect, finanţat din fonduri europene, primarul Cristian Stan a precizat că numărul sălilor de clasă va creşte , de la 22 la 36, că va fi construită o sală de festivităţi , va fi amenajată şi o bază sportivă în aer liber iar deasupra corpului vechi va fi realizată o terasă circulabilă. Suprafaţa construită se măreşte cu aproximativ 60%, valoarea totală a investiţiei depăşind 18 milioane de lei.
Edilul este de părere că, la încheierea lucrărilor, Şcoala “Mihai Viteazul” se va număra printre cele mai moderne şi mai frumoase din ţară şi, la fel de important, a spus că anul şcolar viitor îi va găsi pe elevi şi profesori în noua unitate de învăţământ.

You may also like

Lasă un Comentariu