duminică , 22 septembrie 2019
Home / ADMINISTRAȚIE / ŞCOALA “MATEI BASARAB”- CEL MAI MARE PROIECT DE INFRASTRUCTURĂ EDUCAŢIONALĂ PREUNIVERSITARĂ DIN TÂRGOVIŞTE

ŞCOALA “MATEI BASARAB”- CEL MAI MARE PROIECT DE INFRASTRUCTURĂ EDUCAŢIONALĂ PREUNIVERSITARĂ DIN TÂRGOVIŞTE

La Şcoala Gimnazială “Matei Basarab” a început cel mai mare proiect de extindere, modernizare şi dotare a infrastructurii educaţionale preuniversitare din Târgovişte. Proiectul- a precizat primarul Cristian Stan cu prilejul vizitei în teren, are o valoare de 22 de milioane de lei şi este finanţat  din fonduri europene alocate  prin Axa X a Programului Operaţional Regional 2014-2020. Edilul şi-a exprimat convingerea că va fi una dintre cele mai moderne şcoli din ţară, dotată cu sală de sport , sală de festivităţi, laboratoare moderne, bine utilate. Pe parcursul lucrărilor, elevii Şcolii “Matei Basarab” au fost relocaţi la Şcoala nr. XI şi la Liceul nr. 6, intenţia autorităţilor fiind aceea ca proiectul să fie finalizat până la sfârşitul anului şcolar viitor.

Pe şantier a fost şi  președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, care a declarat: „Cunosc ceea ce conducerea primăriei municipiului Târgoviște a gândit în legătură cu acest proiect, încă de la stadiul de idee. Îmbucurător pentru noi este faptul că atât proiectarea, cât și execuția lucrărilor vor fi făcute de către firme din județul Dâmbovița. Așa cum a spus și domnul Cristian Stan, afirm și eu că, la finalizarea lucrărilor, școala numărul 13 va fi cea mai modernă școală din Regiunea Sud Muntenia și una dintre cele mai moderne din România; este un concept nou, inovator.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *