sâmbătă , 11 iulie 2020
STIRI PE SCURT
Săptămână neagră în Dâmbovița: Aproape 250 de cazuri noi și patru decese în șapte zileA DOUA ACȚIUNE DE COMBATERE A INSECTELOR PRIN PULVERIZARE AERIANĂ DIN ACEST AN LA TÂRGOVIȘTECandidatura deputatului Cornel Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, la Consiliul Județean, anunțată oficialTârgoviște:A DOUA ACȚIUNE DE DEZINSECȚIE LA SOLCriza coronavirus 10 iulie-încă un bilanț sumbru în 24 de ore:592 cazuri noi, 236 pacienți în stare gravă la ATI,Președinte PNL Târgoviște:”PSD are ca unic scop destabilizarea la nivel guvernamental”12 ani de la acordarea titlului de Mitropolit Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop NifonLa Vlădeni și Valea Lungă, drumuri modernizate în asociere cu Consiliul JudețeanCrucea Roșie-donație constând în aparate electrocasnice și mobilier pentru Secția de Boli InfecțioaseSpitalele din Moreni și Găești-spitale suport pentru pacienții cu forme ușoare sau asimptomaticiPro România nu votează proiectul de lege privind carantina și izolareaAvertismentul epidemiologilor:Nu minimalizați efectele infectării cu coronavirus!Primarul Constantin Dinu, apel către locuitorii Municipiului MoreniFocar de colectivitate cu 106 cazuri de infectare cu COVID-19 la ȚuicaniAnsamblul „Curtea Domnească” va fi închis parţial pentru lucrări de restaurare şi conservareCoronavirus 9 iulie 2020: Număr record-616 cazuri noi în țară, 66 în DâmbovițaCCD(orneanu) a dat liber la COVID-19 pe stradăExternarea pacienților la cerere și nerespectarea regulilor de distanțare fizică și igienă- printre cauzele amplifCostin Cozma, PSD Dâmbovița:“Promisiunile liberalilor dâmboviţeni sunt doar proiecţii a ceea ce gândesc şefii dAdrian Țuțuianu: Decizia de excludere din PSD a viceprimarilor “trădători” va fi atacată în instanță
Home / COMUNICATE / SCRISOARE DESCHISĂ ADRESATĂ TUTUROR PRIMARILOR ORAȘELOR ȘI AI COMUNELOR DIN DÂMBOVIȚA

SCRISOARE DESCHISĂ ADRESATĂ TUTUROR PRIMARILOR ORAȘELOR ȘI AI COMUNELOR DIN DÂMBOVIȚA

Stimată Doamnă Primar,

Stimate Domnule Primar,

 

Pe fondul apariției în spațiul public a unor atacuri lansate de pseudo-politicieni liberali la adresa unui simbol cu valoare de patrimoniu al culturii naționale, luând în calcul nevoia de promovare și de protejare a valorilor patrimoniului cultural material dar mai ales imaterial, având în vedere apariția în sp+ațiul public a unor elemente de natură să deformeze percepția publică despre valorile culturale tradiționale, în semn de apreciere pentru contribuția excepțională avută, de-a lungul întregii sale activități, desfășurată pe mai multe decenii, la promovarea culturii și a patrimoniului cultural românesc atât în țară cât și în străinătate, ca o dovadă a respectului pentru măiestria artistică și pentru talentul, dăruirea și profesionalismul prin care a contribuit la îmbogățirea culturii naționale și a spiritualității românești, vă propunem, stimate dle. Primar, să analizați oportunitatea acordării titlului de ”Cetățean de onoare” al localității, dlui. Tudor Gheorghe.

Considerăm că acordarea distincției ar fi justificată de talentul și de profesionalismul dlui. Tudor Gheorghe puse în slujba atât a poeziei culte românești, a muzicii dar și teatrului, pentru contribuția sa importantă la dezvoltarea valorilor tradiționale, pentru promovarea lor în societate prin intermediul culturii, toate acestea fiind gesturi asumate și recunoscute de opinia publică națională.

De asemenea, decizia s-ar justifica având în vedere contribuția deosebită a dlui. Tudor Gheorghe la punerea în valoare a patrimoniului cultural național, prin valorificarea și prin promovarea muzicii culte, dar și pentru dăruirea și profesionalismul de care domnia sa a dat dovadă, timp de decenii, în dezvoltarea artelor.

 

     Corneliu ȘTEFAN                                                                      Radu POPA

Președinte PSD Dâmbovița                                         Vicepreședinte PSD Dâmbovița

One comment

  1. primarii ar trebui să știe și despre poziția tatălui lui T.Gheorghe, Ilie Tudor – Dumnezeu să-l odihnească! – fost deţinut politic, despre manevrele tipic comuniste în care a fost, și din păcate mai este, implicat fiul său, Gh.Tudor (v. caz A3 – Dan Voiculescu)
    asta pentru primarii cu mai mult de un neuron ce pot realiza sinapsa 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *