marți , 17 septembrie 2019
Home / INFO NAȚIONAL / SE DILATĂ …AUTOSTRADA, LA FEL ŞI NESIMŢIREA ADMINISTRATORILOR

SE DILATĂ …AUTOSTRADA, LA FEL ŞI NESIMŢIREA ADMINISTRATORILOR

Dacă prin Teleorman au fost modernizate drumuri unde metrul abia dacă  măsura   80 de centimetri, nici n-a început bine vara că ditamai experţii CNAIR încearcă să se justifice, punând starea jalnică a  Autostrăzii Soarelui pe seama …dilatării. S-a întâmplat, nu pentru prima oară, chiar la sfârşitul minivacanţei de Rusalii, când mai multe plăci din berton s-au ridicat, fiind pusă serios în pericol siguranţa traficului rutier.

“Echipele de intervenție rapidă ale CNAIR (cunoscute și ca SMURD-ul Autostrăzii), au finalizat lucrările pe Autostrada Soarelui, la km 13+100, iar circulația se desfășoara din nou pe ambele benzi, pe sensul de mers București-Constanța.”-au transmis cu mare pompă comunicatorii companiei dar n-au scos o vorbă în legătură cu disconfortul generat pentru mii şi mii de turişti, care au avut ore întregi de aşteptat în soare.

A rămas în vigoare restricția de viteză de 80 km/h pe sectorul București- Fundulea (km 12-km 36), unde calea de rulare este construită din dale de beton iar specialiştii spun că un astfel de fenomen nu este izolat, din cauza încălzirii vremii din ultimii ani şi a stării infrastructurii, fiind posibil să se mai manifeste, la temperaturi ce pot depăşi 60 de grade Celsius la nivelul carosabilului.

După busculadele produse şi la presiunile uriaşe ale operatorilor de turism de pe litoral, CNAIR a anunțat  că toate lucrările de reparații, atât de necesare, se suspendă  pe perioada sezonului estival. Bine şi corect ar fi fost să anunţe şi concedierea vinovaţilor de faptul că lucrările n-au fost contractate din vreme, astfel încât, în plin sezon, să se poată circula omeneşte spre litoral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *