Acasă ADMINISTRAȚIE Se reiau lucrările la Stadionul “Eugen Popescu”

Se reiau lucrările la Stadionul “Eugen Popescu”

de adrian

Anunțul a fost făcut în această dimineață,  de primarul Cristian Stan, care a susținut o conferință de presă pe acest subiect.A spus edilul că evoluția proiectului a fost influențată de probleme pe care le-a catalogat drept obiective, nominalizând aici o pierdere de 40 de milioane de lei , la capitolul venituri bugetare, pe primele șase luni ale anului dar și probleme de ordin tehnic.
Edilul a mai spus că , anterior reluării lucrărilor, va convoca o ședință a Consiliului Local Municipal, pe ordinea de zi urmând să se regăsească și proiectul de hotărâre privind reactualizarea indicatorilor tehnico-economici. Astfel, valoarea totală a investiției va ajunge la 54,113 milioane de lei fără TVA, așa cum a rezultat în urma refacerii proiectului de execuție. Pentru că, între timp, a avut loc o nouă licitație pentru partea de proiectare și au fost făcute studii geotehnice noi.
Potrivit primarului Cristian Stan, la acest moment proiectul este predat primăriei iar ca stadiu fizic de realizare, este făcută fundația la viitoarea tribună I și realizată în procentaj de 80% substructura suprafeței de joc. Intenția autorităților este să se lucreze concomitent pe mai multe fronturi, astfel încât echipa să poată disputa pe “Eugen Popescu” o parte din meciurile din returul campionatului viitor.

You may also like

Lasă un Comentariu