Acasă POLITIC ŞEFUL PNL DÂMBOVIŢA, MESAJ PENTRU ADRIAN ŢUŢUIANU: “SĂ-ŞI VADĂ DE TREABA LUI !”

ŞEFUL PNL DÂMBOVIŢA, MESAJ PENTRU ADRIAN ŢUŢUIANU: “SĂ-ŞI VADĂ DE TREABA LUI !”

de STIRI TARGOVISTE DAMBOVITA

Cu mult mai devreme raportat la anii trecuţi, liberalii dâmboviţeni au organizat o primă conferinţă de presă, protagonişti fiind preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, Aurelian Cotinescu- preşedinte PNL Târgovişte şi vicepreşedintele  Gabriel Grozavu. Este încă un semn că liberalii vor să conteze  în politica dâmboviţeană, să arate, cum singuri au spus, ca un adevărat  partid de opoziţie.

Virgil Guran a abordat frontal problema repartizării fondurilor guvernamentale către unităţile administrativ- teritoriale şi a declarat că nu va mai tolera abuzuri de genul celui de la repartiţia economiilor rezultate la PNDL II, când localităţile administrate de primari liberali au primit sub 5% din suma alocată judeţului deşi, ca număr de locuitori, au o pondere peste 21%. Acesta a mai declarat că “dublu faţă de primăriile PNL a primit Primăria Cobia, unde primarul este tatăl unuia dintre vicepreşedinţii Consiliului Judeţean” şi a avertizat că reacţia va fi mult mai vechementă în cazul în care va mai constata că banii “se vor da cu dedicaţie” , pentru a ajunge la anumite firme prin procedura de încredinţare directă.

     Şeful liberalilor dâmboviţeni a avut un mesaj şi pentru Adrian Ţuţuianu:”Văd că Adrian Ţuţuianu a început să ne dea sfaturi. Să-şi vadă de treaba lui. Nu ne interesează ce fac ei la PSD !”

You may also like

Lasă un Comentariu