marți , 28 ianuarie 2020
Home / POLITIC / ŞEFUL PNL TÂRGOVIŞTE, AURELIAN COTINESCU, DESPRE EXECUTIVUL LOCAL:”O CLONĂ ÎN MINIATURĂ A GUVERNULUI DĂNCILĂ”

ŞEFUL PNL TÂRGOVIŞTE, AURELIAN COTINESCU, DESPRE EXECUTIVUL LOCAL:”O CLONĂ ÎN MINIATURĂ A GUVERNULUI DĂNCILĂ”

Aurelian Cotinescu, preşedintele PNL Târgovişte, continuă tirul susţinut la adresa executivului  primăriei reşedinţei de judeţ, pe care l-a asimilat, astăzi, unei “clone în miniatură a Guvernului Dăncilă”. De unde această comparaţie? Cotinescu a explicat că, la fel ca guvernul, actuala conducere a Primăriei Târgovişte împrumută sume mari de bani fără a finalize vreun proiect de anvergură:

”Vorbim despre şapte miliarde de euro împrumutaţi de Guvernul României în ultimele luni, patru miliarde de euro reprezintă deficitul comercial, 65000 de firme s-au închis în România de la începutul anului. În acest timp, doamna prim-ministru vine şi ne asigură că avem un grad de îndatorare foarte mic. Nespunându-ne dacă banii împrumutaţi merg către autostrăzi, infrastructură, creare de locuri de muncă, spitale noi, adică spre dezvoltarea cu adevărat a acestei ţări.”

În “oglindă”, liderul liberal a afirmat că Primăria Târgovişte a “accesat credite de 100 de milioane de lei fără a avea o transparenţă în cheltuirea banilor publici şi, în acelaşi timp, primăria vine şi ne spune că avem un grad mic de îndatorare. Ar fi trebuit ca în acest moment să avem proiecte ample în desfăşurare, proiecte care să ajute la dezvoltarea oraşului nostru.”

La conferinţa de presă au participat şi Dan Tache şi Adrian Mihai, ambii antreprenori şi reprezentanţi ai generaţiei tinere de liberali târgovişteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *