marți , 28 ianuarie 2020
Home / POLITIC / SENATORUL ADRIAN ŢUŢUIANU, PRO ROMÂNIA: O ALIANŢĂ CARE SĂ DUCĂ ÎN TURUL II CANDIDATUL STÂNGII NU MAI ESTE POSIBILĂ

SENATORUL ADRIAN ŢUŢUIANU, PRO ROMÂNIA: O ALIANŢĂ CARE SĂ DUCĂ ÎN TURUL II CANDIDATUL STÂNGII NU MAI ESTE POSIBILĂ

Senatorul Adrian Ţuţuianu, Pro România, a declarat astăzi că o alianţă PSD-ALDE- Pro România, care să poată duce la calificarea candidatului Stângii în turul al II-lea al alegerilor prezidenţiale, idee avansată de Victor Ponta, nu mai este posibilă după deciziile luate în CEx PSD şi după declaraţiile lui Tăriceanu:”Ceea ce s-a întâmplat însă ieri, ne arată că o asemenea alianţă nu este posibilă. Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că va candida iar PSD va avea candidat propriu”.

În aceste condiţii, a mai spus Ţuţuianu, şi Pro România va avea propriul candidat, printre numele vehiculate fiind Sorin Câmpeanu şi Corina Creţu. Acesta a apreciat drept dramatică situaţia social-democraţiei din România şi a subliniat că ideea susţinerii unei candidaturi independente a Gabrielei Firea lansată într-o dezbatere televizată, a fost făcută în nume propriu, fără să fi avut loc discuţii pe acest subiect în forurile de conducere ale Pro România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *