Acasă POLITIC Senatorul Titus Corlăţean va candida pentru o funcţie în conducerea centrală a PSD

Senatorul Titus Corlăţean va candida pentru o funcţie în conducerea centrală a PSD

de adrian

La finalul Conferinţei Extraordinare de Alegeri a PSD Dâmboviţa, participanţii au adoptat o rezoluţie pentru susţinerea candidaturii senatorului Titus Corlăţean pentru o funcţie în conducerea centrală a Partidului Social Democrat. Referitor la acest subiect, Titus Corlăţean n-a spus explicit pentru ce funcţie va candida, dar a declarat că este interesat să facă parte dintr-o echipă de vârf:
 “La nivel național, îmi propun, și am susținerea colegilor, să intru într-o echipă de vârf. Nu voi fi candidat la președinția partidului, dar sunt interesat să văd cum se construiește echipa. Nu mă pronunț public ce vreau, că nu asta este obsesia mea, mă interesează echipa care se va construi în baza organizațiilor județene, a conferințelor județene, ce se configurează și apoi voi lua o decizie, la momentul oportun”.
Duminica trecută, Titus Corlăţean a fost ales preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, după ce l-a învins la vot pe Alexandru Oprea. Deasemenea, are  şanse bune pentru a fi ales preşedinte al Senatului României. O asemenea reuşită ar conferi prestigiu şi “greutate” PSD Dâmboviţa, organizaţie în care procesul de reformare a început în cel mai democratic mod, odată cu victoria trioului Cornel Ştefan, Titus Corlăţean şi Cristian Stan.

You may also like

Lasă un Comentariu