miercuri , 26 februarie 2020
Home / SPORT / SENZAŢIE SUB TURN: STAFF-UL FC CHINDIA TÂRGOVIŞTE BREVETEAZĂ CONFERINŢA DE PRESĂ FĂRĂ… PRESĂ! ARE CINEVA CEVA DE ASCUNS?

SENZAŢIE SUB TURN: STAFF-UL FC CHINDIA TÂRGOVIŞTE BREVETEAZĂ CONFERINŢA DE PRESĂ FĂRĂ… PRESĂ! ARE CINEVA CEVA DE ASCUNS?

De parcă n-ar fi fost suficiente disputa, deocamdată  la nivel politic, pe tema reabilitării pe bani de împrumut a Stadionului Municipal “Eugen Popescu”  şi startul mai puţin fast al echipei în prima ligă, staff-ul F.C. Chindia reconfirmă că se consideră un fel de stat în stat (păstrând proporţiile, bineînţeles) şi probează o atitudine discreţionară inclusiv în raport cu presa locală. Cum anume ? Organizând o conferinţă de presă la care nu a fost invitată tocmai presa locală sau cel puţin cea mai mare parte a presei locale.

În mod firesc, ne întrebăm, dacă nu cumva au oamenii ceva de ascuns? Dacă nu , din ce motive ne-au ocolit? Sau, cine ştie,  domnului preşedinte îi place în lumina (tuturor) reflectoarelor doar la momente festive, când e de sărbătorit câte ceva cu fularele în culorile clubului la gât?

Ne oprim deocamdată aici, cu speranţa că nu vom mai fi ocoliţi data viitoare, mai ales că vorbim despre un club finanţat din bani publici, de Primăria Târgovişte şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa, iar contribuabilii, microbişti sau nu, au dreptul legal de a afla ce se întâmplă acolo !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *