marți , 12 noiembrie 2019
Home / ACTUALITATE / Simpozionul Naţional “Calitatea Energiei Electrice” a reunit la Târgovişte specialişti de marcă în domeniu

Simpozionul Naţional “Calitatea Energiei Electrice” a reunit la Târgovişte specialişti de marcă în domeniu

 

În amfiteatrul  Institutului de Cercetare din cadrul Universităţii Valahia se desfăşoară a XIII-a ediţie a Simpozionului Naţional “Calitatea Energiei Electrice”. Evenimentul este organizat pentru a XI-a oară la Târgovişte şi a reunit specialişti în domeniul energiei electrice din toată ţara, reprezentând distribuitori, mediul universitar ori alte companii din domeniu.

La deschiderea lucrărilor , la prezidiu au fost ing. Valentin Brănescu, director general SDEE Muntenia Nord, Eduard Bănică, director general SDEE Târgovişte, profesorii universitari Ştefan Gheorghe şi Nicolae Golovanov şi Călin Oros, rector al Universităţii Valahia, gazda simpozionului.

Directorul general Valentin Brănescu a felicitat organizatorii pentru nivelul tehnico-ştiinţific tot mai ridicat al comunicărilor şi interesul pe care îl suscită simpozionul şi chiar a sugerat posibile teme de abordat în viitor,  legate inclusiv de provocările de pe piaţa de energie electrică.

Ca reprezentant al gazdelor , rectorul Călin Oros a punctat că este un eveniment ştiinţific important pentru Universitatea Valahia, care are tradiţie şi arată existenţa unui parteneriat util pentru toţi cei implicaţi.

Astăzi sunt programate două sesiuni de comunicări iar ziua se va încheia cu o serată muzicală, la Liceul de Arte “Bălaşa Doamna.” Organizatorii simpozionului sunt Electrica S.A., SDEE Muntenia Nord, Universitatea Politahnică Bucureşti şi Universitatea Valahia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *