Acasă EDUCAȚIE SIMULĂRILE PENTRU BAC ÎNCEP ÎNTR-O LUNĂ DE ZILE

SIMULĂRILE PENTRU BAC ÎNCEP ÎNTR-O LUNĂ DE ZILE

de STIRI TARGOVISTE DAMBOVITA

        Conform calendarului MEC, aprobat prin ordin de ministru, elevii  claselor a XI-a şi a a XII-a vor susţine simularea naţională la Bacalaureat 2019 în perioada 18 – 21 martie. Disciplinele la care se organizează simularea probelor scrise ale examenului de BAC 2019 pentru elevii clasei a XI-a zi şi clasa a XII-a sunt limba și literatura română, limba și literatura maternă (pentru elevii de la toate filierele, profilurile şi specializările, care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităților naționale), matematică și istorie.

Calendar Simulare BAC 2019
18 martie 2019 Proba E) a) – probă scrisă – Limba şi literatura română 
19 martie 2019 Proba E) b) – probă scrisă – Limba şi literatura maternă 
20 martie 2019 Proba E) c) – probă scrisă – proba obligatorie a profilului 
21 martie 2019
 – Proba E) d) – probă scrisă – proba la alegere a profilului şi specializării- se organizează numai pentru elevii clasei a XII-a 
29 martie 2019 Afișarea rezultatelor la simularea bacalaureatului 2019

        Rezultatele obținute la simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat 2019 sunt analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care s-au desfășurat aceste simulări, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral. După aceste discuţii, profesorii şi elevii vor adopta măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare. Notele obținute la simulările naționale nu se trec în catalog. Numai în cazul în care elevii solicită, notele obținute la simulările naționale pot fi trecute în catalog. 

You may also like

Lasă un Comentariu