Acasă COMUNICATE Situația la zi în Dâmbovița:95 cazuri confirmate, 357 persoane în izolare și 195 în carantină

Situația la zi în Dâmbovița:95 cazuri confirmate, 357 persoane în izolare și 195 în carantină

de adrian

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Dâmbovița, au fost desfășurate următoarele activități:
–         au fost efectuate însoțiri pentru introducerea în carantină a 9 persoane;
–         au fost effectuate 460 de verificări la persoane aflate în izolare la domiciliu;
–         au fost constituite 124 de patrule, dintre care 62 mixte cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița “Mircea cel Bătrân”, care au acționat pentru verificarea respectării măsurii izolării la domiciliu, a interdicțiilor de circulație prevăzute prin ordonanțele militare cât și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.În activitățile desfășurate au fost angrenați 51 militari din cadrul M.Ap.N. și 125 de polițiști locali.
–         au fost aplicate 104 sancțiuni contravenționale,pentru nerespectarea restricțiilor de circulație stabilite prin ordonanțele militare, în valoare totală de 255.000 lei.
–         de la debutul pandemiei, au fost aplicate 5.690 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor legale, în valoare de 9.665.515 lei.
Astăzi, 26.04.2020, conform situației DSP Dâmbovița:
–         se află în izolare la domiciliu:357 persoane asimptomatice
–         se află în carantină instituționalizată:195 persoane
–         persoane confirmate cu COVID-19, în total:95 (conform INSP), în evidența DSP Dâmbovița existând 96 persoane confirmate, dintre care 15 persoane vindecate
–         persoane decedate de la debutul pandemiei: 5.
În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți aiISU “Basarab I” Dâmbovița(15 misiuni)și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița(2 misiuni) pentru transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru izolare/carantină, transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport.De asemenea, DSP Dâmbovița a efectuat  o misiune specifică, privindtransportul probelor biologice recoltate.
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu