Acasă ADMINISTRAȚIE Skatepark „Chindia” va fi inaugurat luna viitoare

Skatepark „Chindia” va fi inaugurat luna viitoare

de adrian

Skatepark „Chindia” va fi inaugurat luna viitoare, a dat asigurări primarul Cristian Stan, cu prilejul vizitei în teren efectuate marți dimineață. Investiția este realizată lângă grădina zoologică, într-o zonă degradată, închisă publicului, care capătă astfel utilitate.
Parcul va fi dotat și cu aparate  pentru practicanții de „Fitness Urban” și „Street Workout” și va dispune de facilități pentru odihnă și recreere. Este o premieră pentru Târgoviște, iar lucrările, în valoare de aproximativ 1,4 milioane lei, sunt finanțate din bani europeni.
„Skatepark Chindia este un proiect finanțat pe fonduri europene, un proiect în valoare de aproximativ 1,4 milioane de lei. Pe o suprafață de peste 4000 metri pătrați, este aproape de finalizare primul skatepark din municipiul Târgoviște. De fapt, skatepark-ul reprezintă denumirea generică pentru o investiție complexă care are în vedere nu numai această zonă, dar se amenajează ca și spațiu verde întreaga suprafață de peste 4000 metri pătrați Va fi iluminat cu lămpi led, avem bănci inteligente, mobilier urban, zonă de picnic și tot ceea ce este necesar pentru petrecerea timpului liber. Este o investiție în premieră pentru Târgoviște. Vreau să mai precizez faptul că, fiind un proiect cu finanțare europeană, care are în vedere extinderea spațiilor verzi, zona ocupată efectiv și zona construită nu poate depăși 10% din suprafața proiectului, poate de aceea această zonă nu este atât de extinsă în pofida faptului că aici avem aproximativ 4000 mp. Vor fi plantați arbori, arbuști, întreaga zonă va fi gazonată, va fi o schimbare spectaculoasă și sunt convins că va reprezenta o atracție pentru tineri și nu numai. Accesul către skatepark se va face dinspre Parcul Chindia. Vom construi un pod de acces și o alee de acces către această zonă”- a declarat primarul Cristian Stan.

You may also like

Lasă un Comentariu