joi , 9 aprilie 2020
STIRI PE SCURT
Gospodărie incendiată cu intenţie la TătăraniIncendiile de vegetație fac prăpăd! Apel disperat al pompierilor care au obligaţii sporite!Nici călare, nici pe jos:CJSU a hotărât “să recomande” purtarea măştilor pe care dâmboviţenii nu le găsesc Niculeşti: Lipsa de comunicare cu autorităţile locale, numai o verigă a unui lanţ de eroriCompania de Apă prelungeşte suspendarea activităţii directe cu publicul până pe 16 maiMăsuri speciale de limitare a răspândirii COVID-19, în TârgovișteVa fi viaţă şi după coronavirus: proiect de 4,75 de milioane de euro pentru regenerare urbană la MoreniAcţiune umanitară a poliţiştilor dâmboviţeniLecţiile online “predate” haotic, frecţie la un picior de lemn.Coronavirus 8 Aprilie: 209 români decedaţi în ţară şi alţi 37 în străinătateAPIA: Cererile unice se depun fară penalitatăţi până la 15 iunieConsilierii judeţeni liberali s-au poziţionat alături de preşedintele Alexandru OpreaStart al celei mai mari actiuni de igienizare a municipiului Targoviste! Cartier cu cartier, strada cu strada, orasul noRecomandările Avocatului Poporului privind contravențiile și sancțiunile în timpul stării de urgențăFond de rezervă pentru sprijinirea comunelor în lupta cu covid-19Hotel “Ceres” nu va mai fi centru de carantină. Va găzdui personalul medical care va trata pacienţii cu coronavirDâmboviţenii continuă să fie amendaţi masiv pentru încălcarea restricţiilor de circulaţieSenatorul Adrian Ţuţuianu, despre demisia celor doi mediciAurelian Cotinescu, PNL Târgovişte:”Banii pe care îi avem să-i cheltuim cu grijă, în economia locală”Doi medici de la Pneumologie şi-au dat demisia
Home / SOCIETATE / SOCIETATEA RALEX PUCIOASA VINE ÎN AJUTORUL INSTITUȚIILOR STATULUI IMPLICATE ÎN LUPTA CU TEMUTUL COVID-19

SOCIETATEA RALEX PUCIOASA VINE ÎN AJUTORUL INSTITUȚIILOR STATULUI IMPLICATE ÎN LUPTA CU TEMUTUL COVID-19

Criza cauzată de noul coronavirus a creat un val de solidaritate în România. Zeci de companii și personalități publice s-au mobilizat și au făcut donații importante pentru spitalele și cadrele medicale, care luptă pentru salvarea pacienților infectați cu COVID-19.

Ca majoritatea producătorilor de articole atât de necesare în contextul actual la nivel național, societatea RALEX din Pucioasa vine în ajutorul instituțiilor implicate în lupta cu virusul COVID-19.

Până în acest moment s-au făcut donații în valoare de peste 50 000 lei, ne-a declarat domnul Răzvan Chelu, managerul societății.

Către Spitalul Județean Dâmbovița au fost donate 1600 de perne (pentru toate paturile) în valoare de 30 000 lei.

Spitalul Orășenesc Pucioasa – 330 perne (pentru toate paturile) în valoare de 6000 lei.

Instituțiile implicate în acțiuni de teren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *