miercuri , 8 iulie 2020
STIRI PE SCURT
Mulți dâmbovițeni continuă să ignore pericolul: Peste 20 de pacienți cu COVID-19 au cerut să plece din spital iarÎn cel mult 5 zile de la răsărirea culturilor succesive ca strat vegetal, fermierii trebuie să notifice APIAComunicat privind programul de furnizare a apei în localități în care consumul a fost restricționatLucrări de modernizare a infrastructurii de utilități și stradale din Cartierul PrepeleacInfectarea cu COVID-19 a fost fatală pentru dr. Daniela Toma, medic de familie la Crângurile“Plagiatul”- o temă nouă în disputa politicăCoronavirus 7 iulie: 397 cazuri noi și 31 de decese în ultimele 24 de ore. 1799 decese de la începutul pandemieiȘcoala Tudor Vladimirescu ar putea beneficia de o sumă record pentru extindere și modernizareDâmbovița sub avertizare Cod Portocaliu de furtunăTuriști bucureșteni salvați de jandarmii montaniTrei viceprimari excluși din PSDOana Vlăducă, deputat Pro România:”Fără o impozitare progresivă, țara nu va avea resurse financiare pentru relaApă de calitate și fără restricții la PucioasaCCIA Dâmbovița, invitație la colaborareParcare modernizată în Cartierul Matei BasarabDâmbovița: Trei decese și 15 cazuri noi confirmate în ultimele 24 de oreProba scrisă a examenului de titularizare a fost reprogramată pe 29 iulieDâmbovița:171 de locuri de muncă disponibilePrimarul de la Pucioasa vrea să dea în judecată Ministerul SănătățiiOana Vlăducă, Pro România: Victor Ponta are anvergura profesională incontestabilă pentru a fi primarul Capitalei
Home / INFO NAȚIONAL / SONDAJ IMAS: PNL PE PRIMUL LOC, LA APROAPE PATRU PROCENTE DE PSD

SONDAJ IMAS: PNL PE PRIMUL LOC, LA APROAPE PATRU PROCENTE DE PSD

Dacă votul pentru Parlamentul Europei ar avea loc duminică, 25,2% dintre cei care ajung la urne ar vota Partidul Național Liberal – PNL trece astfel în fața PSD, care se află pe locul al doilea, la o distanță de aproape 4 procente- 21,5%.

Alianța 2020 USR- Plus ar obține 17,7%, iar pe locul al patrulea s-ar clasa ALDE – 12,7%. Partidul lui Victor Ponta, Pro România, ar obține 11,2%, în scădere în martie, față de luna februarie (13,4%). UDMR ar obține 5,1 %, în creștere față de februarie (4,7%). PMP, a cărui listă la europarlamentare este deschisă de Traian Băsescu, ar obține 4,7%, iar Demos – 0,4%.

Față de luna februarie, când scorul era de 22,7%, în martie PSD a scăzut în opțiunile electoratului, în timp ce PNL, ALDE, PMP, UDMR cresc în preferințele electoratului.

Sondajul a fost realizat de IMAS la comanda Europa FM pe un eșantion de 1010 persoane cu vârste de 18 ani și peste, în perioada 18martie – 3 aprilie 2019. Interviurile au fost realizate prin telefon,utilizând metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing). Marja de eroare este de +/- 3,1%. Eşantionul este probabilist, multistratificat, cu extragere aleatoare a persoanei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *