marți , 29 septembrie 2020
Home / POLITIC / Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin primesc funcții de conducere în PNL

Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin primesc funcții de conducere în PNL

Foștii fondatori ai Pro România Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu au fost primiți  în PNL, unde vor avea funcții de conducere. Liberalii i-au cooptat, de asemenea, pe deputații Damian Florea, Mircea Banias și Liviu Balint. “Au luat această decizie de a veni în PNL și de a nu rămâne rătăciți pe la ușile PSD, cum sunt alții”, a spus Ludovic Orban despre parlamentarii plecați din partidul lui Victor Ponta și primiți în PNL.

Liberalii au aprobat, în ședința Biroului Executiv de luni, un protocol privind înscrierea în PNL a foștilor parlamentari Pro România care au susținut Guvernul Orban iar premierul a anunțat că Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin vor avea funcții de conducere la nivel central.

“Am aprobat un protocol de înglobare, de integrare în PNL a tuturor celor care au fost alături de noi la învestirea Guvernului, la moțiunea de cenzură și care au decis să se alăture PNL. Vor fi cooptați în structurile de conducere la nivel național, județean și local. La nivel național vor fi cooptați în stuctura de conducere domnul rector Sorin Cîmpeanu și domnul fost ministru al Agriculturii Daniel Constantin”, a spus Ludovic Orban, luni, la finalul ședinței Biroului Executiv al PNL.

Pe 19 decembrie, cinci fondatori ai Pro România, printre care Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu, precum și alți 11 lideri ai formațiunii conduse de Victor Ponta, au demisionat din partid. Demisiile au venit în contextul tensiunilor din Pro România, Constantin și Cîmpeanu fiind printre cei care au susținut învestirea Guvernului Orban.

 

Articol preluat după HotNews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *