joi , 29 octombrie 2020
STIRI PE SCURT
Record de infectări în Dâmbovița: 168 de cazuri confirmate în 24 de oreVoleiul de performanță revine la Târgoviște!Consiliul Județean Dâmbovița – fond de premiere pentru elevii olimpiciÎncă o zi neagră: 5343 cazuri confirmate și 107 decese, cele mai multe de la începutul pandemiei!Percheziții în Dâmbovița, Argeș și București, într-un dosar de mare evaziune fiscalăSe întrerupe temporar furnizarea apei la Finta și Ulmi, pentru efectuarea unor intervenții programateClaudia Gilia, candidat pentru Senatul României:PSD are soluții pentru stoparea haosului liberal din EducațieCornel Ștefan președinte ales al Consiliului Județean:”Trebuie să înţelegem că noi le suntem datori dâmboviţeDâmbovița: peste 200 de decese de la începutul pandemieiUSR + PLUS = Program de guvernare ???Zi neagră:104 de decese, cel mai mare număr de la începutul pandemieiPreședinte PSD Dâmbovița:”Primarii și consilierii locali PSD trebuie să de dovedească demni de voturile oameniloAPIA Dâmbovița:4548 fermieri au solicitat sprijinul de stat pentru atenuarea pierderilor generate de pandemieVicepreședinte PSD: Legumicultorii și pomicultorii au mari probleme cu valorificarea recoltei și noi consumăm produsAcțiuni de căutare și salvare a turiștilor,desfășurate de jandarmii montaniAdrian Țuțuianu, senator Pro România: Partidele politice mari evită deliberat temele economice și bugetareCarmen Holban, deputat PSD: primarii și consilierii locali au în mine un partener de încredere!Dâmbovița: Rata incidenței cumulate în ușoară scădere: 1,88 la mieReprezentanții Pro România nu participă la prima ședință de constituire a Consiliului JudețeanClaudia Gilia, candidat PSD Dâmbovița pentru Senat:”Pentru a acapara toată puterea, liberalii sacrifică educația
Home / POLITIC / Sorin Ion, candidat PNL la Consiliul Județean:”Pe 27 septembrie deschidem capitolul dezvoltării și administrației profesioniste”

Sorin Ion, candidat PNL la Consiliul Județean:”Pe 27 septembrie deschidem capitolul dezvoltării și administrației profesioniste”

Pe 27 septembrie dambovițenii deschid un capitol nou pentru județul nostru. Un capitol al dezvoltării și al administrației profesioniste – îndreptată către cetățeni și așteptările acestora. O spune un om care și-a construit cariera pe dialog și seriozitate.

Tot prin dialog am reușit acum să aduc împreună două echipe serioase. Prin majoritatea pe care o vor obține în Consiliul Județean Dâmbovița, vor reprezenta forța clară din spatele mandatului meu. Desigur, alături de cetățeni și exigențele lor, la care voi rămâne conectat zi de zi.

Îmi dă încredere și faptul că, privind la opțiunile dâmbovițenilor de la ultimele două rânduri de alegeri (europarlamentare și prezidențiale), majoritatea oamenilor din acest județ doresc alternative la cei care administrează (prost) județul de 8 ani încoace. E lesne de înțeles de ce.

De aceea, le cer celor nemulțumiți de direcția în care se îndreaptă județul nostru să vină alături de mine – singurul candidat care-i poate trimite acasă pe cei care ne-au demonstrat că ne e mai bine fără ei. Le cer și celor multumiți să își crească așteptările și să vină alături de mine.

Pentru ca știu că veți răspunde apelului meu, sunt sigur de rezultatul de pe 27 septembrie, și de ce va urma: victorie și muncă!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *