Acasă ADMINISTRAȚIE SUPERCOM INTENSIFICĂ ACTIVITĂŢILE DE PREVENIRE A RĂSPÂNDIRII COVID-19

SUPERCOM INTENSIFICĂ ACTIVITĂŢILE DE PREVENIRE A RĂSPÂNDIRII COVID-19

de STIRI TARGOVISTE DAMBOVITA

Pe măsură ce criza generată de răspândirea infecţiilor cu noul coronavirus ia amploare, echipa de conducere a S.C. SUPERCOM S.A., cel mai mare operator de salubritate din Judeţul Dâmboviţa, a dispus intensificarea activităţilor cu caracter preventiv. Se fac eforturi pentru menţinerea unei curăţenii şi igiene exemplare în interiorul şi în perimetrul platformelor de precolectare iar personalul lucrează practic la foc continuu.

Deşi presupun costuri suplimentare considerabile, măsurile preventive au sporit în intensitate şi frecvenţă şi chiar în această dimineaţă a fost reluată spălarea şi dezinfectarea tuturor celor aproximativ 300 de platforme de precolectare a deşeurilor menajere din Târgovişte. Operaţiunea este precedată de efectuarea curăţeniei în interiorul şi exteriorul platformelor şi se face simultan cu spălarea şi dezinfectarea tuturor containerelor, inclusiv a celor pentru colectarea selectivă. Salariaţii SUPERCOM continuă să aibă de lucru în plus pentru că, din păcate, sunt încă mulţi cei care aruncă gunoiul pe lângă containere şi chiar în exteriorul spaţiului delimitat cu garduri metalice. Asta ca să nu mai vorbim de deşeurile din construcţii, materiile vegetale ori elementele de mobilier vechi abandonate lângă platforme cu încălcarea legii.
Autospecialele care deservesc toate cele cinci puncte de lucru din judeţ sunt spălate zilnic şi dezinfectate la fiecare ieşire în cursă iar conducerea societăţii se preocupă  ca întregul personal-peste 300 de salariaţi- să primească  echipamente de protecţie (măşti medicinale, combinezoane, mănuşi) şi substanţe dezinfectante.
Toate acestea la un loc înseamnă respect şi responsabilitate faţă de comunitate dar şi faţă de salariaţi. Corect este ca  şi cetăţenii  să aprecieze această atitudine şi să ofere un răspuns pe măsură, respectând munca celor care asigură salubritatea judeţului, care menţin Târgoviştea şi celelalte localităţi  curate şi fac astfel vremurile mai uşor de suportat.

You may also like

Lasă un Comentariu