Acasă POLITIC Surprizele se țin lanț la Pucioasa: Candidatul Pro România anunță că îl susține pentru un nou mandat pe Constantin Ana!

Surprizele se țin lanț la Pucioasa: Candidatul Pro România anunță că îl susține pentru un nou mandat pe Constantin Ana!

de adrian

Ultimele evoluții în plan politic vin să confirme că Pucioasa rămâne , din acest unghi, un oraș al contrastelor. Și nu vorbim aici de lipsa de caracter ai unor contracandidați ai primarului în funcție, Constantin Ana, susținut de PSD pentru al doilea mandat. Surpriza cea mai mare a venit cu puțin timp înainte de ziua votului de la  candidatul Pro România pentru funcția de primar, Vlad Mircea Gheorghe. Nici mai mult nici mai puțin, acesta  a anunțat că îi acordă votul și îl susține pe actualul edil al orașului, Constantin Ana.
Anunțul a fost făcut  în cadrul unei conferințe de presă chiar de  primarul Constantin Ana, care nu a negat  că a fost luat prin surprindere de această răsturnare de situație:
“În timp ce eram aici în sală am primit o informație: candidatul Pro România la Pucioasa a anunțat că nu mai vrea să fie sprijinit de electorat și că va vota cu Ana Constantin. Este o surpriză plăcută și pentru mine și îi mulțumesc pentru încrederea acordată și sper ca cetățenii să respecte opțiunea acestuia”- a spus candidatul  PSD pentru un nou mandat de edil al orașului Pucioasa.
Vlad Gheorghe Mircea, Pro România, a făcut public anunțul de susținere pentru candidatul PSD, Constantin Ana pe contul său de Facebook.
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu