Acasă ACTUALITATE Tânăr din Caragiale, reținut pentru trafic de minori

Tânăr din Caragiale, reținut pentru trafic de minori

de adrian

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Dâmbovița, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmbovița, efectuează cercetări într-un dosar de trafic de minori, în care este vizat un tânăr de 19 ani.           La data de 6 iunie,aceștia au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de minori, după ce au fost sesizați de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi JudeţeanDâmboviţa cu privire la faptul că, pe raza localității I.L. Caragiale, a fost depistată o minoră, de 15 ani, care ar fi fost obligată să practice prostituția.
În urma cercetărilor efectuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmbovița, a fost identificat un tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea faptei.În urma audierilor, s-a stabilit că acesta ar fi profitat de starea de vulnerabilitate a minorei de 15 ani și ar fi exploatat-o sexual în perioada 2-6 iunie a.c..
Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar în urma prezentării în fața Tribunalului Dâmbovița instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.În cauză se continuă cercetările în vederea probării întregii activități infracționale.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al  Direcției Operațiuni Speciale, iar în activități au fost angrenați și jandarmi.
 
 
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu