Acasă ACTUALITATE Tânăr omorât în plină stradă la Moreni

Tânăr omorât în plină stradă la Moreni

de adrian

 
O crimă oribilă a fost comisă azi-noapte  în  Moreni, din primele concluzii ale poliţiştilor fiind  deznodământul tragic al unui conflict spontan. Un tânăr în vârstă de 27 de ani , ieșit dintr-o sală de  jocuri de noroc şi aflat  sub influența alcoolului, s-a întâlnit cu agresorul, un  tânăr de 19 de ani, pe  stradă, în timp ce acesta ieşea de  la cumpărături. După un schimb de replici, agresorul l-a lovit cu o bâtă în cap. Polițiștii l-au prins repede pe autorul agresiunii dar din nenorocire victima a decedat la spital. Intervenţia promptă a poliţiştilor a împiedicat escaladarea conflictului dintre prietenii celor doi.
“La data de 09.02.2020, in jurul orei 03.00, politistii din cadrul Politiei Municipiului Moreni, in timp ce se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu, pe raza municipiului, au observat un conflict între mai multe persoane, intervenind pentru aplanarea acestuia.
Din primele cercetari se pare ca, pe fondul unui conflict spontan, un barbat de 27 de ani, din Şerbăneasa, ar fi fost agresat fizic, cu un corp contondent, de un al barbat de 19 de ani, din Gura Ocnitei. Persoana vatamata a fost transportata la spital, unde a decedat.
Bănuitul se afla in custodia politistilor, la sediul Politiei Municipiului Moreni. Cercetarile au fost preluate de  procurorul de caz  din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita, impreuna cu politisti din cadrul Serviciului Investigatii Criminale din cadrul IPJ Dambovita, pentru săvârșirea infracțiunii de omor”- se precizează în comunicatul poliţiei.

You may also like

Lasă un Comentariu