Acasă ACTUALITATE Tânăr prins cu droguri lângă o agenție de pariuri din Târgoviște

Tânăr prins cu droguri lângă o agenție de pariuri din Târgoviște

de adrian

Suspectul este cercetat pentru comiterea  infracțiunii prevăzute de art. 4 din Legea nr. 143/ 2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Un tânăr din Târgoviște a fost reținut și dus la audieri, după ce polițiștii au găsit canabis asupra sa. În timpul unor verificări ale polițiștilor din cadrul Biroului de Ordine Publică, sprijiniți de efective de la Biroul Investigații Criminale,  într-o agenție de pariuri din Microraionul IV al municipiului Târgoviște, suspectul, în vârstă de 18 ani, din localitate, a fugit din incinta agenției.

Acesta a fost somat și urmărit până pe strada Udriște Năsturel, unde a fost prins de polițiști. Aceștia  au procedat la efectuarea controlului corporal, descoperind asupra tânărului o bucată de staniol ce conținea materie vegetală.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției, pentru audieri. Polițiștii au întocmit documentele de constatare a infracțiunii prevăzute de art. 4 din Legea nr. 143/ 2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, urmând ca acestea să fie înaintate către Direcția de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Dâmboviţa.

You may also like

Lasă un Comentariu