Acasă EDUCAȚIE TÂRG DE MĂRŢIŞOARE ORGANIZAT ÎN BENEFICIUL UNOR COPII CU CARE SOARTA A FOST MAI PUŢIN GENEROASĂ

TÂRG DE MĂRŢIŞOARE ORGANIZAT ÎN BENEFICIUL UNOR COPII CU CARE SOARTA A FOST MAI PUŢIN GENEROASĂ

de STIRI TARGOVISTE DAMBOVITA

Sub genericul “Magic is something YOU make !”  la Liceul de Arte Bălașa Doamna a fost organizat un eveniment cu scop caritabil, în beneficiul MagiCAMP, asociație fondată de Vlad Voiculescu și Melania Medeleanu în 2014, pentru a veni în sprijinul copiilor cu afecțiuni oncologice și al familiilor acestora.

Evenimentul  a fost deschis cu un Târg de Mărțișor, organizat în colaborare cu Colegiul Național „Constantin Carabella“ și a continuat cu concertul  formației Trei Parale, ale cărei proiecte promovează muzica tradițională veche, specific spațiului carpatic. Mărţişoarele au fost confecţionate de elevi ai Liceului de Arte Bălaşa Doamna şi ai Colegiului Carabella şi trebuie spus că s-au vândut foarte bine, fiind apreciate efortul creativ şi munca depusă dar şi scopul acţiunii. Au fost şi donaţii iar suma totală adunată în beneficial altor copii nu este de neglijat. În deschiderea concertului formației Trei Parele, elevii claselor de instrument și canto din Liceul de Arte vor susține un miniconcert. Participanții la eveniment se vor bucura de prezența domnului Vlad Voiculescu, care va vorbi despre proiectele Asociației MagiCAMP.

“Ideea evenimentului a plecat de la dorința  de a-i ajuta pe elevi să înțeleagă importanța voluntariatului, precum și faptul că o idee bună, dezvoltată și susținută prin voluntariat, poate mobiliza comunități întregi.

Târgul de Mărțișor se  desfășoară pe toata durata zilei de miercuri, 27 februarie 2019, iar concertul va avea loc în aceeași zi, în Amfiteatrul Liceului Bălașa Doamna, începând cu orele 16.” -a precizat prof. Sorina Gavrilă, coordonator SNAC ( Programul National de Strategie Comunitara)

You may also like

Lasă un Comentariu