luni , 28 septembrie 2020
STIRI PE SCURT
Alegeri locale în Dâmbovița: Patru amenzi contravenționale și 12 cercetări asupra unor fapte de natură penalăCristian Stan câștigă al doilea mandat la Primăria TârgovișteCandidați PSD nu sunt lăsați să asiste la numărarea voturilorAlegeri locale: Efective de poliție suplimentate în 32 de zone de riscPSD reclamă acțiuni de intimidare la AninoasaAbsenteismul poate dăuna grav comunității locale! Mergeți la vot și respectați reguluile sanitare!Aurelian Cotinescu, candidat PNL:”Cred într-o administrație curată, unde minciuna, corupția și incompetența n-auCosmin Bozieru, candidat Pro România:”Am votat pentru o Târgoviște metropolă”Candidat al PSD Dâmboviţa, ridicat NELEGAL de organele de urmărire penală din fața secției de votare nr. 358 RăzvPro România Dâmbovița- Acuzații de fraudă electorală la UlmiCristian Stan, candidat PSD la Primăria Târgoviște:”Am votat pentru continuitate”Cornel Ștefan, președinte PSD Dâmbovița:” Em votat pentru viitorul copiilor noștri!”Adrian Țuțuianu, Pro România:”Am votat pentru o administrație performantă!”Alegeri locale ora 11: Prezența la vot în Dâmbovița – 14,93%PSD Dâmbovița- acuzații de mită electoralăCoronavirus 26 septembrie 2020:1552 cazuri noi și 54 de decese în preziua alegerilorComunicat PNL:Statul va prelua, printr-o societate comercială, activele COS TârgovișteLudovic Orban este acuzat că face campanie electorală ilegală În Dâmbovița!Mergeți la urne! Dacă respectați regulile sanitare, votul nu va dăuna sănătății !!!Șapte autoturisme făcute zob și patru victime , în două accidente pe A1
Home / ADMINISTRAȚIE / Târgovişte: 54% din veniturile la bugetul local vor fi alocate pentru dezvoltare

Târgovişte: 54% din veniturile la bugetul local vor fi alocate pentru dezvoltare

Primarul Cristian Stan a făcut, astăzi, câteva consideraţii pe marginea proiectului Bugetului Municipiului Târgoviște pentru 2020, care va fi supus aprobării CLM. A scos în evidenţă faptul că este o creştere semnificativă a veniturilor, datorată absorbţiei de fonduri pe proiectele europene, ceea ce înseamnă inclusiv o creştere a ponderii secţiunii alocate dezvoltării. Pentru prima dată în ultimii 10 ani, pe secțiunea de dezvoltare  este alocat mai mult de jumătate din buget– 54%, în timp ce pentru funcționare se va aloca 46%.

Se înregistrează o creștere cu 2200% a veniturilor constând în granturi europene nerambursabile, pentru  că în 2020 sunt în execuţie cele mai multe şi mai mari proiecte. Pe de altă parte primarul Cristian Stan a vorbit de  o subfinanțare anul acesta, în sensul că guvernul  a alocat bani mai puţini pentru  învățământ, copii cu nevoi  speciale și asistență socială.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *