Acasă ADMINISTRAȚIE Târgovişte: A început reabilitarea integrală a infrastructurii stradale din Microraionul II

Târgovişte: A început reabilitarea integrală a infrastructurii stradale din Microraionul II

de adrian

Vremea favorabilă a permis municipalităţii să demareze programul de reabilitare a infrastructurii stradale din Microraionul II- parte a cartierului Matei Basarab, după “reţeta” déjà cunoscută târgoviştenilor. Sunt rehabilitate străzile şi trotuoarele, amenajate parcările, reabilitarea canalizării pluvial şi a iluminatului public. Au fost pe şantier şi au urmărit desfăşurarea lucrărilor primarul Cristian Stan, administratorul Public Gabriel Boriga şi veceprimarul Cătălin Rădulescu.
“Suntem în cartierul Matei Basarab al municipiului Târgovişte, Microraionul numărul II, unde administraţia locală târgovişteană a demarat un proiect important de reabilitare a infrastructurii în acest  cartier. De asemenea, acest cartier  este unul dintre puţinele care până în momentul de faţă nu a cunoscut lucrări substanţiale de reabilitare. Este vorba practic de toate străzile şi parcările de aici. Am început cu zona din spate. Au fost dărâmate garajele. Este vorba aici despre o zonă de aproximativ 3.500 de metri pătraţi, vor fi create locuri de parcare, va fi reabilitată strada, s-a implementat şi un proiect de modernizare a reţelelor de gaze şi este numai începutul  unui amplu proiect de reabilitare derulat pe fonduri de la bugetul local, care va viza străzile, parcările, iluminatul public, instalaţia de preluare a apelor fluviale şi spaţiile verzi, toate în acest cartier”-a spus primarul Cristian Stan.
Edilul a mai  menţionat  că vor continua lucrările şi în cartierul Mihai Viteazul  (Microraionul numărul IX),  pe zona de reabilitare a parcărilor, existând şi un proiect care vizează investiţii noi pe străzi. “Întreaga tramă stradală din zona respectivă de asemenea va fi reabilitată, vor fi refăcute şi cele două locuri de joacă care în momentul de faţă sunt nereabilitate. S-a început deja să se lucreaze la unul dintre locurile de joacă, cel de lângă şcoala Mihai Viteazul, de asemenea, se va demola centrala termică aferentă străzii Virgil Drăghiceanu, urmând ca în zona respectivă să fie realizată o nouă parcare”-a mai precizat primarul Târgoviştei.

You may also like

Lasă un Comentariu