miercuri , 5 august 2020
STIRI PE SCURT
Numărul dâmbovițenilor decedați în urma infectării cu COVID-19 a urcat la 68Dâmbovița: 61,09% rata de promovare a concursului național de titularizareREGULI PRIVIND AFIȘAJUL ELECTORAL ÎN PERIOADA PRECAMPANIEI ELECTORALESolidaritatea nu ține cont de distanță!Cornel Ștefan, candidat PSD la Consiliul Județean:” Îndemn la decență, la calm. Niciodată nu voi lansa atacuri lCoronavirus 4 august 2020: peste 55000 de cazuri de la începutul pandemiei, din care 2043 din Dâmbovița!Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița, despre acuzațiile aduse de Radu Popa:” O înșiruire aberantă de minciuniJandarmii sancționează comerțul ambulantÎn toamnă, Cinematograful Independența va fi redat publicului târgovișteanDâmbovița- al treilea județ ca număr de cazuri active!Dâmbovița: 52 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție individualăRadu Popa, vicepreședinte PSD Dâmbovița: În județ acționează un grup de interese transpartinic foarte influent,Dâmbovița:86 de candidați au obținut definitivarea și dreptul de practică în învățământul preuniversitarCei patru mușchetari au rămas…doiDâmbovița: 325 de locuri de muncă disponibile la această datăPSD Dâmbovița va iniția un dialog cu părinții și cu cadrele didactice, pentru redeschiderea școlilorCandidatul liberal Aurelian Cotinescu acuză conducerea Primăriei Târgoviște:”Nu există transparență, există o Coronavirus 3 august:7660 persoane internate cu COVID-19, din care 419 în stare gravă la ATIIncendiile de vegetație dau din nou de furcă pompierilorReplica liberalilor la acuzațiile PSD: Jale, nevoie mare!
Home / ADMINISTRAȚIE / Târgovişte: Casa Sindicatelor ar putea ajunge în patrimoniul primăriei

Târgovişte: Casa Sindicatelor ar putea ajunge în patrimoniul primăriei

Cristian Stan a anunţat în prima conferinţă de presă din acest an că Primăria Târgovişte este dispusă să plătească 10 – 15 milioane de lei pentru a intra în posesia Casei Sindicatelor. Tot pe acest subiect, edilul a mai precizat că “este în plină desfăşurare procedura de expropriere. A fost aprobată în Consiliul Local, se lucrează la documentaţia tehnico economică. În momentul în care va fi gata documentaţia tehnico economică, în acelaşi timp cu aprobarea indicatorilor se va produce şi exproprierea, urmând ca cei care vor dovedi că sunt proprietari, noi nu avem această obligaţie, să ridice banii din contul unde aceştia vor fi viraţi.

Cred că este un moment important pentru oraşul nostru la nivel de instituţii, de clădiri emblematice, pentru că această Casă a Sindicatelor risca să se dărâme, să se deterioreze şi mă bucur că am avut şi inspiraţia şi curajul de a lua o asemenea decizie care cred că este unicat în România. Cred că această clădire merită undeva la 10 – 15 milioane de lei, o finanţare chiar şi rambursabilă în contextul unui grad de îndatorare de aproximativ 3% pe care municipiul Târgovişte îl are în momentul de faţă”- a declarat  primarul  Cristian Stan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *