marți , 25 iunie 2019
Home / ADMINISTRAȚIE / TÂRGOVIŞTE: DE DOUĂ ORI MAI MULTE LOCURI DE PARCARE ÎN LOCUL GARAJELOR DEZAFECTATE DE PE STR. URMUZ

TÂRGOVIŞTE: DE DOUĂ ORI MAI MULTE LOCURI DE PARCARE ÎN LOCUL GARAJELOR DEZAFECTATE DE PE STR. URMUZ

În Microraionul V a fost finalizat proiectul de reamenajare a zonei limitrofe Străzii Urmuz, inclus în programul Primăriei Târgovişte şi finanţat cu bani de la bugetul local. Şi în acest perimetru a fost o intervenţie substanţială, a precizat primarul Cristian Stan, fiind dezafectate garajele inestetice, executate lucrări la terasament şi asfaltate strada , trotuoarele şi parcările. A fost reabilitată canalizarea pluvială, au fost montaţi stâlpi noi de iluminat public, cu lămpi cu consum redus de energie şi plantaţi arbuşti ornamentali pe latura aferentă Valului Cetăţii.

Cu prilejul inspecţiei în teren, primarul Cristian Stan a remarcat faptul că, pe amplasamentul sufocat practic de 35 de garaje a fost delimitat un număr aproape dublu de locuri de parcare şi că întreaga zonă are acum un aspect modern, funcţional. S-a intervenit pe o suprafaţă de 5000 de metri pătraţi iar valoarea proiectului a fost de 450000 de lei. Tot în Microraionul V se lucrează la amenajarea parcării de pe Str. Ion Ghica, obiectiv care va fi gata în perioada imediat următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *