luni , 28 septembrie 2020
STIRI PE SCURT
Alegeri locale în Dâmbovița: Patru amenzi contravenționale și 12 cercetări asupra unor fapte de natură penalăCristian Stan câștigă al doilea mandat la Primăria TârgovișteCandidați PSD nu sunt lăsați să asiste la numărarea voturilorAlegeri locale: Efective de poliție suplimentate în 32 de zone de riscPSD reclamă acțiuni de intimidare la AninoasaAbsenteismul poate dăuna grav comunității locale! Mergeți la vot și respectați reguluile sanitare!Aurelian Cotinescu, candidat PNL:”Cred într-o administrație curată, unde minciuna, corupția și incompetența n-auCosmin Bozieru, candidat Pro România:”Am votat pentru o Târgoviște metropolă”Candidat al PSD Dâmboviţa, ridicat NELEGAL de organele de urmărire penală din fața secției de votare nr. 358 RăzvPro România Dâmbovița- Acuzații de fraudă electorală la UlmiCristian Stan, candidat PSD la Primăria Târgoviște:”Am votat pentru continuitate”Cornel Ștefan, președinte PSD Dâmbovița:” Em votat pentru viitorul copiilor noștri!”Adrian Țuțuianu, Pro România:”Am votat pentru o administrație performantă!”Alegeri locale ora 11: Prezența la vot în Dâmbovița – 14,93%PSD Dâmbovița- acuzații de mită electoralăCoronavirus 26 septembrie 2020:1552 cazuri noi și 54 de decese în preziua alegerilorComunicat PNL:Statul va prelua, printr-o societate comercială, activele COS TârgovișteLudovic Orban este acuzat că face campanie electorală ilegală În Dâmbovița!Mergeți la urne! Dacă respectați regulile sanitare, votul nu va dăuna sănătății !!!Șapte autoturisme făcute zob și patru victime , în două accidente pe A1
Home / EDUCAȚIE / Târgoviște : Grădinița Sfântul Francisc a aniversat 21 de ani de existență

Târgoviște : Grădinița Sfântul Francisc a aniversat 21 de ani de existență

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, însoțit de secretarul județului – Ivan Vasile Ivanoff, a participat astăzi la evenimentul prilejuit de aniversarea a 21 de ani de existență a Grădiniței Sfântul Francisc din Târgoviște.  Invitaţii au asistat la un program artistic organizat cu acest prilej, ulterior vizitând atât clădirea afterschool din vecinătate – Planeta Junior, cât și atelierele de pictură și modelaj pentru copii și adulți, ARTelier.

De-a lungul celor 21 de ani de existență, grădinița Sfântul Francisc din Târgoviște a oferit copiilor o educație aleasă, într-un mediu prietenos, activităţile de învăţare fiind adaptate, în funcţie de nivelul de cunoştinţe şi gradul de asimilare al acestora, pentru fiecare preşcolar în parte.

Au mai participat: inspectorul școlar general – Cristina Stroe și preotul Paroh al Parohiei Sfântul Francisc din Assisi – Ioan P. Solomon.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *