miercuri , 16 octombrie 2019
Home / POLITIC / TÂRGOVIŞTE: LIBERALII ÎNTERPRETEAZĂ ÎNTR-O CHEIE POLITICĂ REDISTRIBUIREA ÎMPRUMUTULUI DE 65 DE MILIOANE DE LEI

TÂRGOVIŞTE: LIBERALII ÎNTERPRETEAZĂ ÎNTR-O CHEIE POLITICĂ REDISTRIBUIREA ÎMPRUMUTULUI DE 65 DE MILIOANE DE LEI

Modificarea HCL nr. 291/27 iunie 2019 şi redistribuirea banilor din creditul rambursabil de 65 de milioane de lei, s-a făcut fără acordul consilierilor municipali liberali, cu o singură excepţie- Honorius Moţoc. Din ce motive colegii săi de partid nu au fost de acord şi nu au  au votat relocarea unor sume consistente, a argumentat într-o conferinţă de presă preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu:

“S-au luat banii de la extinderea canalizării şi extinderea reţelei de gaze din Priseaca. S-au luat aceşti bani, aproape un million de euro, fără a avea o explicaţie exactă. Ca om politic, nu pot să nu mă întreb: oare primăria a luat această decizie în urma pierderii alegerilor de către PSD în Priseaca? Considerăm că această situaţie trebuie rezolvată cât mai urgent! (…) S-au luat bani de la anvelopări termice, s-au înjumătăţit de fapt, deşi Târgoviştea se află cu mult în urma altor oraşe , din punct de vedere al anvalopărilor. Strada Neagoe Basarab, o arteră important pentru fluidizarea traficului către viitorul mall , nu se mai face.”

Şeful liberalilor târgovişteni nu a ocolit nici de această dată tema stadionului, argumentând că, decât să se aloce 6,7 milioane de euro pentru reamenajarea Stadionului “Eugen Popescu”, cu aceeaşi bani s-ar fi putut construi un stadion nou, în locaţia de la gară. Cotinescu a venit şi de această dată cu temele făcute şi a oferit ca exemplu investiţia lui Gheorghe Hagi, care a construit un stadion nou, cu toate facilităţile, cu o sumă aproximativ egală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *