miercuri , 8 iulie 2020
STIRI PE SCURT
COVID-19 face prăpăd în Dâmbovița: 22 de copii de la Centrul Social Găești confirmați pozitiv8 iulie- zi neagră în lupta cu pandemia:A fost depășit pragul de 30000 de infectări, 555 de cazuri noi și 18 decesPercheziții în Dâmbovița, București și alte șapte județe, la membrii unui grup infracțional specializat în obCornești: Bărbat băut a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu ATV-ulMoroeni: 6,8 miliarde de lei pentru o investiție pentru protejarea mediuluiOana Vlăducă, Pro România:”exporturile de masă lemnoasă au fost aproape duble în primele patru luni ale acestui Carmen Holban, deputat PSD:”Sub guvernarea PNL pensile nu vor fi majorate!”Proiecte integrate pentru zonele marginalizate ale municipiului TargovisteAccident cumplit la Găești! Doi morți și un adolescent în stare gravă, după ce o mașină s-a izbit de un stâlp!Mulți dâmbovițeni continuă să ignore pericolul: Peste 20 de pacienți cu COVID-19 au cerut să plece din spital iarÎn cel mult 5 zile de la răsărirea culturilor succesive ca strat vegetal, fermierii trebuie să notifice APIAComunicat privind programul de furnizare a apei în localități în care consumul a fost restricționatLucrări de modernizare a infrastructurii de utilități și stradale din Cartierul PrepeleacDESCHIDERE PROCEDURĂ INSOLVENȚĂ – DEBITOR BAINEL TRANS SRLInfectarea cu COVID-19 a fost fatală pentru dr. Daniela Toma, medic de familie la Crângurile“Plagiatul”- o temă nouă în disputa politicăCoronavirus 7 iulie: 397 cazuri noi și 31 de decese în ultimele 24 de ore. 1799 decese de la începutul pandemieiȘcoala Tudor Vladimirescu ar putea beneficia de o sumă record pentru extindere și modernizareDâmbovița sub avertizare Cod Portocaliu de furtunăTuriști bucureșteni salvați de jandarmii montani
Home / POLITIC / TÂRGOVIŞTE: LIBERALII ÎNTERPRETEAZĂ ÎNTR-O CHEIE POLITICĂ REDISTRIBUIREA ÎMPRUMUTULUI DE 65 DE MILIOANE DE LEI

TÂRGOVIŞTE: LIBERALII ÎNTERPRETEAZĂ ÎNTR-O CHEIE POLITICĂ REDISTRIBUIREA ÎMPRUMUTULUI DE 65 DE MILIOANE DE LEI

Modificarea HCL nr. 291/27 iunie 2019 şi redistribuirea banilor din creditul rambursabil de 65 de milioane de lei, s-a făcut fără acordul consilierilor municipali liberali, cu o singură excepţie- Honorius Moţoc. Din ce motive colegii săi de partid nu au fost de acord şi nu au  au votat relocarea unor sume consistente, a argumentat într-o conferinţă de presă preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu:

“S-au luat banii de la extinderea canalizării şi extinderea reţelei de gaze din Priseaca. S-au luat aceşti bani, aproape un million de euro, fără a avea o explicaţie exactă. Ca om politic, nu pot să nu mă întreb: oare primăria a luat această decizie în urma pierderii alegerilor de către PSD în Priseaca? Considerăm că această situaţie trebuie rezolvată cât mai urgent! (…) S-au luat bani de la anvelopări termice, s-au înjumătăţit de fapt, deşi Târgoviştea se află cu mult în urma altor oraşe , din punct de vedere al anvalopărilor. Strada Neagoe Basarab, o arteră important pentru fluidizarea traficului către viitorul mall , nu se mai face.”

Şeful liberalilor târgovişteni nu a ocolit nici de această dată tema stadionului, argumentând că, decât să se aloce 6,7 milioane de euro pentru reamenajarea Stadionului “Eugen Popescu”, cu aceeaşi bani s-ar fi putut construi un stadion nou, în locaţia de la gară. Cotinescu a venit şi de această dată cu temele făcute şi a oferit ca exemplu investiţia lui Gheorghe Hagi, care a construit un stadion nou, cu toate facilităţile, cu o sumă aproximativ egală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *