Acasă ADMINISTRAȚIE Târgoviște: Lucrări în grafic la Creșa nr. 2

Târgoviște: Lucrări în grafic la Creșa nr. 2

de adrian

Cristian Stan, primarul Municipiului Târgoviște, cei doi viceprimari- Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, și administratorul public Gabriel Boriga au fost pe șantierul de la Creșa nr. 2, unde sunt în curs lucrările cuprinse în proiectul de reabilitare, extindere și modernizare a instituției.

Cu acest prilej, edilul a amintit că este vorba de a cincea creșă din oraș unde se execută asemenea intervenții, cu finanțare prin PNDL, în cazul de față dublându-se suprafața creșei, ceea ce înseamnă, automat, mai multe locuri pentru cei mici:

”Spațiul va fi practic dublu față de ceea ce aveam înainte la Creșa nr. 2. De altfel, întregul proiect de modernizare, reabilitare, extindere a creșelor din Municipiul Târgoviște a vizat construirea de imobile noi, cu suprafață de două și chiar trei ori mai mare în comparație cu ceea ce exista. Iar în acest moment putem spune că Municipiul Târgoviște are una dintre cele mai moderne rețele de unități de învățământ ante-preșcolare din România, mai ales că, în noul context legislativ, se asigură și finanțarea cheltuielilor cu personalul de la bugetul de stat, devenind în adevăratul sens al cuvântului o unitate de învățământ.”

Primarul Cristian Stan a precizat că mai este un proiect pentru construcția unei creșe, în Cartierul Sagricom, o unitate care va fi realizată prin Compania Națională de Investiții.

You may also like

Lasă un Comentariu