miercuri , 26 februarie 2020
STIRI PE SCURT
Întrerupere temporară a furnizării apei potabile la Lucieni, Raciu şi Ulmi, pentru lucrări programate ale SC Elec“Zorba Grecul”- Premieră la Tony BulandraSocoteala de la partid nu se potriveşte cu aia de la CCR…Crevedia- două accidente rutiere din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drumVânzător ambulant, sancționat de jandarmiPreacurvie politică (şi)pe FacebookÎn Dâmboviţa nu sunt cazuri sau suspiciuni de îmbolnăvire cu CONVID-19. Igiena strictă ajută la prevenirea îmbolGRUPARE SPECIALIZATĂ ÎN EVAZIUNE FISCALĂ ÎN COMERȚUL CU AUTOTURISME SECOND-HAND, CU RAMIFICAŢII ÎN DÂMBOVIŢA, DCreşa nr. 13, stadiu fizic de realizare peste 70%Final de carieră pentru trei subofiţeri de la ISU „Basarab I” DâmboviţaCe trebuie să ştiţi despre coronavirus şi cum să vă protejaţi sănătateaColiziune între trei autovehicule pe Bulevardul Independenţei25 mai 2020- data limită pentru depunerea declaraţiei uniceDâmboviţa:645 delocuri de muncă disponibileIncendiu puternic la o gospodărie din comuna PerşinariDpt Oana Vlăducă cere comandament naţional pentru prevenirea răspândirii coronavirusului în RomâniaAurelian Cotinescu va candida din partea PNL pentru Primăria TârgovişteDramatic:328 de comune fără medici de familie !Moreni: Curs gratuit de specializare a arbitrilor de traseu pentru competiţiile de motocros şi endurocrossAurelian Cotinescu: Guvernul liberal nu poate face reformele cerute de români fără majoritate în Parlament
Home / ACTUALITATE / Târgovişte: Pieton accidentat uşor, în timp ce traversa strada fără să se asigure

Târgovişte: Pieton accidentat uşor, în timp ce traversa strada fără să se asigure

În această dimineaţă, pe raza localitatii Targoviste, s-a produs un accident rutier soldat cu ranirea usoara a unui barbat, din comuna Raciu.  Politistii au stabilit  că barbatul s-a angajat in traversarea partii carosabile, fara a se asigura, fiind acrosat de un autoturism condus de un cetăţean din localitatea Glodeni, judet Dambovita.

Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a pietonului.In cauza, s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, fapta prev. de art. 196 alin. 2 si 3 din Codul Penal.Cercetarile continua, urmand ca la finalizarea acestora sa se propuna solutie legala prin unitatea de parchet competenta teritorial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *