joi , 1 octombrie 2020
STIRI PE SCURT
Coronavirus 1 octombrie: A doua zi consecutivă cu peste 2000 de cazuri noi confirmateZeci de patroni de unități de panificație și service-auto sancționați pentru nerespectarea legislației munciiTârgoviște: Teren de fotbal omologat UEFA, funcțional în două-trei săptămâniIncendiu la o garsonieră de pe Strada LaminoruluiCardul de sănătate redevine obligatoriu începând cu 1 octombrieJandarmii vor asigura respectarea regulilor la concertul de jazz de la PeșteraTârgoviște: Grupa mică ”Piticot”, de la Grădinița nr. 3 cu program prelungit, intră în scenariul 3Ajutoare de stat pentru zootehniștii a căror activitate a fost afectată de pandemieDâmbovița: A fost depășit pragul de 4000 de cazuri de infectare cu COVID-19 de la începutul pandemieiCoronavirus :30 septembrie, prima zi cu peste 2000 de cazuri noi raportate în ultimele 24 de oreFinal de carieră pentru patru subofiţeri de la ISU „Basarab I” Dâmboviţa“Hoții” de voturi și vânzătorii de iluziiJandarmii sunt alături de organizatorii etapei de off-road “CORB Adventure Days 2020”Căruță spulberată de un microbuz, la VișinaAutorul accidentului de la Aninoasa, reținut pe bază de ordonanțăDpt. Carmen Holban: Mulţumesc pentru încrederea acordată PSD DâmboviţaAu votat cu gândul la viitor!?Coronavirus 29 septembrie: 44 decese în ultimele 24 de ore, 551 pacienți internați la ATIPotrivit legii, listele cu salariile bugetarilor trebuie publicate online dar și la sediile instituțiilorGratuitate la transportul în comun pentru toți elevii care învață în Târgoviște
Home / ADMINISTRAȚIE / TÂRGOVIŞTE: PRIMA NINSOARE NU VA “PRINDE” MUNICIPALITATEA PE PICIOR GREŞIT

TÂRGOVIŞTE: PRIMA NINSOARE NU VA “PRINDE” MUNICIPALITATEA PE PICIOR GREŞIT

Primarul Municipiului Târgovişte, secondat de administratorul public Gabriel Boriga, viceprimarul Cătălin Rădulescu , de şefi de direcţii din cadrul PMT, a trecut în revistă parcul de utilaje pregătite pentru intervenţii la deszăpezire. Acţiunea s-a desfăşurat la sediul Direcţiei de Salubritate- director Dănuţ Badea, unde va funcţiona şi comandamentul de iarnă.

Sunt în bună stare de funcţionare şi pregătite să intervină toate cele 60 de utilaje din dotarea primăriei, numărul acestora putând fi suplimentat , la nevoie, cu încă 36 de utilaje închiriate. Primarul Cristian Stan a precizat cu acest prilej că sunt pregătiţi să intervină peste 200 de oameni de la Direcţia de Salubritate, fiind constituite şi echipe suplimentare de  la EcoSal şi Municipal Construct. De asemenea, au fost asigurate stocuri de combustibil, material antiderapant şi clorură de calciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *