Acasă ADMINISTRAȚIE Târgoviște: Se redeschid două cabinete dentare școlare

Târgoviște: Se redeschid două cabinete dentare școlare

de adrian

Începând de marți, 2 iunie 2020, în Târgoviște se redeschid două   Cabinete Medicale Dentare, aflate în subordinea Direcției de AsistențăSocială (DAS) din cadrul Primăriei Târgoviște. Acestea sunt primele cabinete care se redeschid după apariția pandemiei de COVID-19.
Cabinetele sunt deschise în intervalul orar 08.00 – 20.00, de luni până vineri.Pentru siguranța elevilor, înainte de deschiderea programului, angajați DAS vor realiza dezinfectarea cabinetului și a intrumentarului, conform procedurii în vigoare.Cele două cabinete dentare școlare deschise funcționează în cadrulColegiului Național „Constantin Carabela” (telefon 0751.900.087) și,respectiv, la Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu” (telefon 0751.900.088).
Programările se fac telefonic, iar consultațiile și tratamentele de specialitate sunt gratuite pentru elevii școlilor din MunicipiulTârgoviște.De precizat că cele două cabinete sunt situate în afara clădirii în carese desfășoară cursurile.Toate dotarile cabinetelor stomatologice școlare sunt asigurate de către administrația locală.
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu