Acasă ADMINISTRAȚIE Târgoviște:A DOUA ACȚIUNE DE DEZINSECȚIE LA SOL

Târgoviște:A DOUA ACȚIUNE DE DEZINSECȚIE LA SOL

de adrian

Primăria Municipiului Târgoviște, prin Direcția de Salubritate, aduce la cunoștința cetățenilor că în perioada 14.07.2020 – 01.08.2020 se va derula acțiunea de dezinsecție pe domeniul public.
Dezinsecția are ca scop combaterea insectelor zburătoare și târâtoare în stadiul de larvă și adult (țânțari, muște, căpușeetc) cu substanțe chimice specifice.
Substanțele folosite în acțiunile de dezinsecție sunt ecologice și sunt omologate de Ministerul Mediului,Apelor și Pădurilor. Acestea sunt: K-OTHRINE SC 25 (FLOW), SOLFAC TRIO EC 200, FASTAC ACTIV, FENDONA, FASTER 10 CE, KARATE  ZEON, EXIT 100SC/EC, MICROSIN.
Acțiunea se desfășoară în intervalul orar 22.30 – 05.30 și vizează parcurile, locurile de joacă, spațiile verzi din microraioane, aliniamentele stradale și alte locuri publice.
Rugăm apicultorii să ia măsurile care se impun, iar posesorii de animale de companie să evite aceste zone în perioada derulării acțiunii.
Programul va suporta decalaje în situația în care condițiile meteo vor fi necorespunzătoare și nu vor permite desfășurarea acțiunii de dezinsecție.
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu