duminică , 5 iulie 2020
STIRI PE SCURT
COVID-19 a mai făcut o victimă în DâmbovițaAcțiuni în forță pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19Crucea Roșie, de 144 de ani în slujba umanitățiiDe la țara lui Liviu Dragnea la țara bădălăilorDâmbovița: Explozie a numărului de infectări cu COVID-19! Șefi de prin instituții publice umblă creanga în loc sIncendiu de proporții la o hală dezafectată din incinta fostei termocentrale DoiceștiLider Pro România despre sesiunea extraordinară a Parlamentului: E din categoria “Mircea fă-te că lucrezi”Coronavirus 3 iulie : Din 420 de cazuri noi, 45 sunt din Dâmbovița !Dezbatere publică pe tema amenajării stațiunii turistice de interes național Peștera – PadinaAtenție șoferi, pe drumari i-a apucat cârpeala!Cod Galben de instabilitate atmosferică până sâmbătă la ora 10Focar de infecție la Centrul pentru Servicii Sociale GăeștiApă cu presiune scăzută la Raciu și LucieniCOVID-19 face prăpăd în Dâmbovița: trei decese și 19 persoane confirmate pozitiv într-o singură zi !!!Aninoasa: PSD propune un “transfer între generații”TÂRGOVIȘTE: “DIALOG” PNL-PSD PE TEME DE EDUCAȚIEFinal de carieră pentru patru pompieri de la ISU „Basarab I” DâmboviţaPro România Dâmbovița: Senatorul Adrian Țuțuianu a prezentat al VII-lea lot de candidațiCriza covid ia amploare:450 de cazuri noi și 20 de decese în ultimele 24 de orePSD Dâmbovița despre Planul de relansare: “Superficialitate crasă este descrierea corectă a programului pregătit
Home / ADMINISTRAȚIE / Târgovişte: Au fost deschise mai multe şantiere pe şoseaua de centură

Târgovişte: Au fost deschise mai multe şantiere pe şoseaua de centură

Pentru că vremea rămâne favorabilă, au fost deschise mai multe şantiere pe şoseaua de centură, împărţită acum în cinci loturi distincte, cu termene de execuţie cuprinse între şase şi 12 luni. A avut loc şi o vizită în teren, alături de primarul Cristian Stan fiind administratorul public Gabriel Boriga şi viceprimarul Cristian Rădulescu.

Un prim şantier vizitat a fost la Teiş, unde reîncep lucrările la noul pod rutier. Termenul limită este 31 decembrie 2020, podul fiind proiectat la o lungime de 266 de metri, cu opt metri lăţime a căii de rulare. Se lucrează susţinut şi la pasarele spre Aninoasa, de pe DN 71, unde vor fi refăcute hidroizolaţia şi rosturile de dilatare şi turnate două straturi de asfalt. Echipe de muncitori lucrează şi la fundaţia drumului dintre Strada Gimnaziului şi Strada Mihai Bravul şi un alt şantier este la pasarela peste calea ferată, pe Strada Petru Cercel, unde se fac intervenţii pentru consolidarea pilonilor. În paralel se desfăşoară lucrări de frezare pe Calea Ialomiţei, în perspectiva turnării unui nou covor de asfalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *