Acasă ADMINISTRAȚIE Târgoviște:Licitație pentru achiziția echipamentelor pentru plata biletelor pentru transportul public

Târgoviște:Licitație pentru achiziția echipamentelor pentru plata biletelor pentru transportul public

de adrian

Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a verificat personal verificat condițiile oferite de către transportul public local din municipiul Târgoviște. După inspecție a ținut să remarce că sunt condiții foarte bune – temperatură constantă de aproximativ 21 de grade, curățene,  civilizatie, într-un cuvânt  argumente pentru a alege mijloacele de transport în comun târgoviștene.

„Mulțumesc călătorilor pe care i-am întâlnit pentru aprecieri, dar și pentru modul în care păstrează ceea ce cu eforturi mari am dobândit, cu angajamentul că nu ne vom abate de la drumul modernizării orașului nostru!

Ca și element de noutate, a fost lansată și licitația pentru achiziția echipamentelor de vânzare bilete, instalate în autobuz, cu opțiune de validare, a echipamentelor care vor permite plata cu telefonul sau cardul bancar în autobuz, sau a echipamentelor automate pentru emiterea biletelor și a cardurilor de călătorie în stațiile de îmbarcare/debarcare”- a transmis primarul Cristian Stan.

 

You may also like

Lasă un Comentariu