Acasă ADMINISTRAȚIE TÂRGOVIŞTE CITY APP – O MODALITATE EFICIENTĂ PENTRU TURIŞTI ŞI TÂRGOVIŞTENI DE A INTERACŢIONA DIRECT CU ADMINISTRAŢIA PUBLICĂ LOCALĂ

TÂRGOVIŞTE CITY APP – O MODALITATE EFICIENTĂ PENTRU TURIŞTI ŞI TÂRGOVIŞTENI DE A INTERACŢIONA DIRECT CU ADMINISTRAŢIA PUBLICĂ LOCALĂ

de STIRI TARGOVISTE DAMBOVITA

Primarul Cristian Stan a anunţat operaţionalizarea aplicaţiei online Târgovişte City App, care reprezintă o nouă modalitate facilă, la îndemâna turiştilor dar şi a cetăţenilor municipiului, de a comunica şi interacţiona cu reprezentanţii administraţiei publice locale. Pentru vizitatorii oraşului, platforma funcţionează inclusiv ca un ghid turistic digital, fiind puse la dispoziţie informaţii dintre cele mai variate: principalele obiective de interes, rute turistice, unităţi de cazare, alimentaţie publică, posibilităţi de agrement, evenimente culturale. Pentru târgovişteni şi nu numai, aplicaţia permite semnalarea problemelor oraşului către autorităţi, probleme legate de administrarea domeniului public, transport public, eventuale incidente. Primarul Cristian Stan a mai precizat că orice persoană interesată care poate fi angrenată în ceea ce înseamnă dezvoltarea turismului se poate înscrie în aplicaţie, singura cerinţă fiind aceea de a promova onest Municipiul Târgovişte.
Târgoviște City App adună într-un singur ghid digital interactiv toate informațiile de interes din Târgoviște, de la principalele obiective turistice la structurile de agrement și timpul liber dar și calendarul evenimentelor dedicat atât targoviștenilor cât și vizitatorilor orașului.
MODUL RAPORTĂRI INCIDENTE
Târgoviște City App este prima aplicație din România care oferă posibilitatea comunicării bidirecționale între cetățeni și administrația locală.
Una dintre principalele motivații ale Primăriei Municipiului Târgoviște în dezvoltarea aplicației a reprezentat-o modulul „Raportări incidente” prin care oferă locuitorilor orașului o linie de comunicare directă cu departamentele responsabile de administrare.
Modulul „Raportări incidente” oferă posibilitatea cetățenilor de a comunica prin mesaje directe în cadrul aplicației și de a atașa fotografii și fișiere.
Astfel târgoviștenii vor putea sesiza în timp real problemele întâlnite în oraș legate de străzi, ordinea publică, siguranța circulației, spații verzi și spații de joacă, construcții, transport în comun, utilități și alte probleme diverse.
Pentru a asigura o comunicare transparentă și eficientă, raportările se vor face doar cu autentificare (număr de telefon și adresa de email personală). Datele cu caracter personal nu vor fi dezvăluite și nu vor fi văzute decât de dispecerii departamentelor Primăriei.


TÂRGOVIȘTE CITY APP ÎNSCRIE ORAȘUL TÂRGOVIȘTE PE  HARTA „SMART CITIES” DIN ROMÂNIA
Agenda de timp liber și cotidianul digital al Primăriei Târgoviște
Aplicația mobilă a Municipiului Târgoviște oferă constant informații utile legate de trafic, serviciile medicale, știrile și noutățile primăriei dar și evenimentele care se desfășoară în oraș.
Tot prin intermediul aplicației se pot urmări programele și evenimentele sportive și culturale, recum și informații despre activitățile dedicate comunității.
„Atracția săptămânii” se vrea un capitolul în care, timp de o săptămână, este evidențiat un operator din turism, un restaurant sau un obiectiv în mod special.
Prin modulul „În apropierea ta”, ai posibilitatea de a găsi pe harta interactivă cele mai apropiate obiective raportate la poziționarea ta pe hartă.
Aplicația este deservită de website-ul cu același nume www.targovistecity.ro unde se găsesc același informații în varianta de desktop.

Târgoviște City App este aplicația oficială a Primăriei Municipiului Târgoviște dezvoltată de compania Eventya.
Disponibilă gratuit în:
Google Play: http://bit.ly/TârgovișteCityAppAndroid
App Store: http://bit.ly/TârgovișteCityAppIOS
 

You may also like

Lasă un Comentariu