marți , 17 septembrie 2019
Home / INFO NAȚIONAL / TĂRICEANU, RĂZGÂNDEANU, NIMENEANU…

TĂRICEANU, RĂZGÂNDEANU, NIMENEANU…

Intrat într-un con de umbră pe care lasă impresia că l-a căutat cu lumânarea, Călin Popescu Tăriceanu revine la vechile năravuri. Rămas fără obiectul muncii , după ce şi-a ros până la sânge unghiile de necaz şi  cu obrazul (politic) vânăt de la palma primită pe 26 mai, de la electoratul roman, a lansat un atac furibund la adresa şefului statului, pe care îl acuză că  “și-a făcut un cadou ”instituțional”: și-a convocat susținătorii devotați pentru semnarea unui pact ilegitim și imoral.” Ce vede el rău, imoral, în semnarea unui acord politic pro-european, este evident, din postura în care fentează Justiţia, mulţumită scutului pe care îl face în jurul său majoritatea de la Senat. Mai spune acest om politic falimentar (altfel putred de bogat) că “România are la Cotroceni un trântor solemn, un politician – creație de laborator care nu a pus nicio piatră la eșafodajul european, a fost plantat de alții în capul mesei, dar încearcă să-și aroge acum meritele altora.” Şi se mai întoarce în timp Tăriceanu , amintind plin de venin cum  “dl. Iohannis era un primar din Sibiu care nu făcea decât să profite de generozitatea guvernului pe care l-am condus și să-și croiască drum electoral pe banii alocați de noi Sibiului, capitală culturală europeană.”

Păi bine măi dragă- cum ar spune  un “clasic” politic în viaţă, ai dat bani de la tine? Dacă nu trebuia susţinut Sibiul, de ce ai făcut-o ? Dacă Sibiul a ajuns capitală culturală europeană trebuia să-i tai fondurile? Şi încă ceva: Iohannis a fost ales primar la Sibiu şi apoi preşedinte cu mai multe voturi decât au obţinit primele două partide la europarlamentare la un loc… În fapt asta îl macină pe acest Tăriceanu, Răzgândeanu, cum l-au alintat un timp presa şi “prietenii” politici, mai nou Nimeneanu, după acel doi şi ceva la sută, cât a căpătat în mai. Nu că ar fi cine ştie ce pagubă, că tot îi trăseseră foştii parteneri europeni partidul pe linie moartă…

P.S. Dacă ar mai avea ceva vână politică, Tăriceanu ar vorbi despre prezidenţiale, anunţându-şi candidatura, nu să rămână, cum a procedat şi până acum,  la remorca altora mai tari, în stare să câştige şi pentru el alegerile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *