Acasă POLITIC Tică Dan Alexandru, candidat pe lista PNL Târgoviște:”PSD apelează la o linie telefonică pentru găsirea problemelor !”

Tică Dan Alexandru, candidat pe lista PNL Târgoviște:”PSD apelează la o linie telefonică pentru găsirea problemelor !”

de adrian

Dan Alexandru Tică, inspector școlar de specialitate și candidat PNL pe lista de consilieri locali la Târgoviște, a dezavuat inițiativa PSD Dâmbovița, de a pune la dispoziția părinților elevilor care au început școala săptămâna trecută, o linie telefonică, unde să sesizeze problemele cu care se confruntă la început de an. Acesta a declarat într-o conferință de presă că acolo unde nu sunt probleme, PSD le inventează și a susținut că “anul școlar 2020-2021 a debutat conform. Părinții copiii și profesorii s-au adaptat situației și au lăsat virusul în plan secund. Ce face însă PSD ? Apelează la o linie telefonică pentru găsirea problemelor. Disperarea electorală a PSD atinge cote ridicole.”
Pe de altă parte, Candidatul liberal pentru funcția de consilier local municipal i-a îndemnat pe cei care au probleme în legătură cu începutul de an școlar și vor să găsească rezolvări reale, să sesizeze unitățile de învățământ și Inspectoratul Școlar Dâmbovița.

 
 
 

You may also like

Lasă un Comentariu