Acasă POLITIC Președinte executiv PSD Dâmbovița:” Corneliu Ștefan are toate argumentele să câștige alegerile”

Președinte executiv PSD Dâmbovița:” Corneliu Ștefan are toate argumentele să câștige alegerile”

de adrian

“Având de partea sa tinerețea, completată cu o vastă experiență administrativă, deputatul Corneliu Ștefan este un politician de „cursă lungă”, de departe una dintre cele mai bune și mai serioase propuneri pe care le-a avut PSD în existența sa în județul Dâmbovița. Pe lângă toate argumentele de ordin politic, administrativ, social și uman care îl reprezintă pe deputatul Corneliu Ștefan, Master Planul propus pentru Dâmbovița este o premieră pentru județul nostru, pentru comunele și locuitorii săi”- a declarat la Găești  președintele executiv al PSD Dâmbovița, senatorul Titus Corlățean.
Senatorul  Titus Corlățean, vicepreședinte al Senatului, a mai  spus că deputatul Corneliu Ștefan  va câștiga președinția Consiliului Județean Dâmbovița, pentru  că merită  încrederea și votul electoratului dâmbovițean.
„Nu avem nici un dubiu cu privire la președinția Consiliului Județean. Corneliu Ștefan are toate argumentele să câștige. În toate măsurătorile, inclusiv în cele de la nivel național, cei care sunt pe locurile doi și trei în acest județ, PNL și Pro România la mare distanță, locurile doi și trei, împreună nu ajung nici pe departe la cota pe care o are Corneliu Ștefan și PSD în clipa de față în județ. Și este bine de știut acest lucru. Sunt sătul de povești, de tentații, de presiuni, de încercări de racolări… Un proiect politic serios se susține prin seriozitate, coeziune și caracter. Cine are caracter rămâne și la bine și la rău în această echipă. Va fi o campanie, așa cum a spus și Corneliu Ștefan, bazată în principal pe proiectele pozitive de care oamenii au nevoie”, a declarat senatorul PSD, Titus Corlățean.
 

You may also like

Lasă un Comentariu