marți , 17 septembrie 2019
Home / INFO NAȚIONAL / TOTUL SE PLĂTEŞTE

TOTUL SE PLĂTEŞTE

Darius Vâlcov, fostul consilier al premierului Viorica Dăncilă și, până mai acum câteva săptămâni,  eminența cenușie a guvernului şi  groparul programului economic al PSD, artizan al mai multor măsuri  controversate, cu impact negativ asupra mediului de afaceri, a fost pus sub control judiciar de procurorii DIICOT. Vâlcov, acum tras pe linie moartă, trage ponoasele  pentru divulgarea secretului care periclitează securitatea naţională, după ce a publicat pe Facebook protocolul secret între Parchetul General și SRI.

Potrivit procurorilor DIICOT, în 23 august 2018, fostul consilier al premierului Dăncilă a publicat pe pagina personală de Facebook o copie a unui document clasificat, intitulat ’’Protocol privind organizarea cooperării între Serviciul Român de Informaţii şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru îndeplinirea obligaţiilor ce le revin potrivit legii”. Postarea a inclus șase pagini din document, pe care erau înscrise numerele de înregistrare 09472/08.12.2016 (PÎCCJ) şi respectiv 03656/07.12.2016 (SRI), documentul fiind încadrat în clasa „secrete de stat”, nivel „secret”, precizează DIICOT.

Acum, ca să fim sinceri, la câte măgării şi borfăşii s-a pretat acest personaj cinic, divulgarea unui secret pare o nimica toată. Modul în care a procedat denotă însă o suficienţă fără margini. Comportamentul puşcăriabilului Vâlcov, la fel ca al puşcăriaşului Dragnea, ajunsese o sfidare la adresa ţării întregi… În viaţă însă totul se plăteşte iar scadenţa se apropie şi pentru acest nemernic, condamnat deja la opt ani de închisoare, în primă instanţă, într-un alt dosar.

P.S. Acest nenorocit, prins cu tablouri în pereţii casei şi lingouri de aur pitite într-un cavou, a avut tupeul să ceară ridicarea controlului judiciar, pe motiv că vrea să plece la odihnă, în Elveţia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *