duminică , 22 septembrie 2019
Home / ACTUALITATE / TREI GODPODĂRII AFECTATE DE INCENDII SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ

TREI GODPODĂRII AFECTATE DE INCENDII SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ

În perioada 13 – 19 mai 2019, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 23 de evenimente: 3 incendii la gospodăriile populaţiei(locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 12 acţiuni pentru asigurare zonă, 5 acţiuni pentru asistenţă persoane, o misiune pirotehnicăşi două acţiuni la alte situaţii de urgenţă (degajare copac căzut pe carosabil şi salvare animal).Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 204 cazuri medicale.

Subunităţile de intervenţie au desfășurat: 3 exerciţii pentru antrenamentul personalului de intervenţie şi 44 acțiuni de recunoaștere în teren (pentru identificarea și evaluarea căilor de acces și intervenție).

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *