Acasă ACTUALITATE Turist mușcat de un câine în zona Horoabe

Turist mușcat de un câine în zona Horoabe

de adrian

Jandarmi de la  la Postul Montan Peștera și salvamontiștii au intervenit weekendul trecut în zona Horoabe din munții Bucegi, în sprijinul unei persoane aflată în dificultate.
Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Doicești,  se deplasa împreună cu mai mulți prieteni pe traseul montan Padina – Horoabe–Peștera cu intenția de a vizita un obiectiv turistic. La un moment dat, în zona Horoabe a fost atact de un câine, care i-a provocat leziuni la membrele inferioare.
Ajunşi la faţa locului jandarmii montani și salvamontiștii de la Serviciul Salvamont Salvaspeo Dâmbovița i-au acordat turistului măsurile de prim-ajutor, deoarece aceasta prezenta mai multe plăgi mușcate.
Bărbatul a fost transportat de salvamontiști însoțiți de jandarmii montani până în zona Dichiu, de unde a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital pentru acordare aîngrijirilor medicale de specialitate.
Turiştii aflaţi în dificultate în Munții Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă „112” sau numerele de telefon 0749.058037/ 0749.034639 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.
 

You may also like

Lasă un Comentariu