marți , 25 iunie 2019
Home / ACTUALITATE / TURUL DE CICLISM AL ROMÂNIEI TRECE ŞI PRIN TÂRGOVIŞTE

TURUL DE CICLISM AL ROMÂNIEI TRECE ŞI PRIN TÂRGOVIŞTE

         În perioada 18- 23 septembrie  va avea loc a 51-a  ediţie a Turului României la Ciclism, competiţie care se va bucura de o participare numeroasă, internă şi internaţională. S-au înscris în competiţie 120 de ciclişti din ţară şi din Belarus, Ungaria, Slovenia, Slovacia, Croaţia, Bulgaria, Republica Moldova, Serbia, Grecia, SUA, Kazahstan, Kuweit, Olanda, Luxemburg şi Germania, fiind aşteptată o cursă extrem de disputată.

          Turul României la Ciclism, ediţia 2018, este structurat pe cinci etape, anume Alba Iulia- Blaj- Sibiu, cu startul pe 19 septembrie, pe 20 etapa a doua, cu plecare din Sibiu- Făgăraş- Râşnov- Braşov, etapa a treia, între Braşov- Târgu Secuiesc- Mărăşeşti- Focşani. Pe 22 septembrie rutierii vor parcurge traseul Focşani- Buzău- Ploieşti- Târgovişte, competiţia urmând să se încheie cu circuitul de la Bucureşti.

Includerea Municipiului Târgovişte în traseu a fost posibilă ca urmare a încheierii acordului de parteneriat dintre municipalitate şi Federaţia Română de Ciclism, document aflat pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de mâine a consiliului local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *