vineri , 19 aprilie 2019
Home / TIMP LIBER / ULTIMA ETAPĂ DIN CAMPIONATUL NAȚIONAL DE OFF ROAD ARE LOC LA TÂRGOVIȘTE

ULTIMA ETAPĂ DIN CAMPIONATUL NAȚIONAL DE OFF ROAD ARE LOC LA TÂRGOVIȘTE

    Etapa a 8-a din Campionatul Național de Off Road (ultima etapă de anul acesta), va avea loc în perioada 29 nov – 02 decembrie și este organizată de Club Off Road București (CORB44), în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgoviște, Instituția Prefectului Dâmbovița, Consiliul Județean Dâmbovița și Regia Națională Romsilva.

    CORB Adventure Days powered by SsangYong se va desfăsura pe durata a 3 zile în Târgoviște și împrejurimile oraşului. Etapa de anul acesta va fi organizată pentru 4 clase: Standard, Open, Extrem și Hobby. Ultima dintre ele este cea mai nouă clasă și se adresează amatorilor de off road dar fără licență sportivă. Pentru a participa la această clasă, sportivii trebuie să aibă experiență în  condus și să posede o mașină de teren echipată minim pentru off road ușor.

    Startul oficial al competiției va avea loc vinery dimineață începând cu ora 9, din parcarea amenajată de pe str. Stelea (în spatele hotelului Valahia). Rutaconcursuluipentruprimeledouăzileva fi perazacomunelorSotanga, VulcanaPandele, VulcanaBăișiVulcana de Sus. Startulîn concurs va fi din comunaSotanga.

      Pentru primele două zile de concurs, lungimea traseului va fi diferită de la clasă la clasă. Pentru clasa Extrem, sportivii vor avea de parcurs 50 km pe zi, Open 70 km pe zi și Standard 120 km. Sportivii clasei Hobby vor avea în prima zi 120 km de parcurs, iar în a 2-a zi 30 km plus o probă specială.  Ruta traseelor este adaptat fiecărei clase în parte.

Trialul va avea loc duminică 2 decembrie, încăpând cu ora 10, în zona situată între benzinăria Mol (de la ieșirea spre Pucioasa) și complexul Rezidențial Class Park (str. Mihai Bravu nr.1, Târgoviște). Trialul urban este proba spectaculoasă ce poate fi urmărită live de spectatori.

Parteneri: MinisterulMediuluișiPădurilor, RegiaNatională a Pădurilor – Romsilva, InspectoratulpentruSituații de UrgențeDâmbovița, JandarmeriaDâmbovița, DirecțiaJudeteanăDâmbovițași a Municipiului . Târgoviște de PolițieCirculație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *