duminică , 22 septembrie 2019
Home / POLITIC / ULTIMUL MARE MITING AL PSD DIN ACEASTĂ CAMPANIE ELECTORALĂ S-A ÎNCHEIAT CU PUŢIN TIMP ÎN URMĂ, LA TÂRGOVIŞTE

ULTIMUL MARE MITING AL PSD DIN ACEASTĂ CAMPANIE ELECTORALĂ S-A ÎNCHEIAT CU PUŢIN TIMP ÎN URMĂ, LA TÂRGOVIŞTE

În jur de 8-10000 de membri şi simpatizanţi PSD au participat la Mitingul  de la Târgovişte, încheiat cu puţin timp în urmă. Au fost delegaţii din toate localităţile dâmboviţene dar şi din judeţele vacine  Argeş şi Prahova, care au venit să-i salute pe Rovana Plumb, nr. 1 pe lista de candidaţi a partidului, pe Carmen Avram, aflată de asemenea pe unul dintre primele locuri, pe preşedintele PSD Liviu Dragnea şi, bineînţeles, pe liderii PSD Dâmboviţa, una dintre cele mai puternice organizaţii din ţară. Au urcat pe scenă, alături de Rovana Plumb şi Liviu Dragnea, Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, deputaţii Carmen Holban, Claudia Gilia şi Cornel Ştefan, senatorul Titus Corlăţean.

Atât Rovana Plumb cât şi Liviu Dragnea au transmis mesaje mobilizatoare din care nu au lipsit însă atacurile la adresa opoziţiei politice ori preşedintelui Johannis.

Au fost şi protestatari , câteva zeci la număr, bine strânşi între garduri mobile şi două cordoane de jandarmi aduşi din Prahova, dar nu au fost incidente notabile. Legat de prestaţia jandarmilor străini de Dâmboviţa, unii dintre ei au dovedit un exces de zel nejustificat, absolut gratuit şi au obstrucţionat în mod abuziv accesul reprezentanţilor presei în perimetru. Spre deosebire de cei câţiva zbiri din zona protestatarilor, colegii de la dispozitivul de protecţie din jurul scenei s-au comportat civilizat, ca niste adevăraţi profesionişti, aşa cum le stă bine celor care îşi respectă jurământul şi uniforma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *