Acasă ACTUALITATE UN UTILAJ AL DRUMARILOR A FOST SURPRINS DE O AVALANŞĂ PE DJ 713; N-A FOST NIMENI RĂNIT DAR DRUMUL E ÎNCHIS PE PERIOADĂ NEDETERMINATĂ!

UN UTILAJ AL DRUMARILOR A FOST SURPRINS DE O AVALANŞĂ PE DJ 713; N-A FOST NIMENI RĂNIT DAR DRUMUL E ÎNCHIS PE PERIOADĂ NEDETERMINATĂ!

de STIRI TARGOVISTE DAMBOVITA

        Drumul Judeţean 713, care face legătură între DN71 – Cuibu Dorului- Dichiu-Padina a fost închis circulaţiei  pe o perioada nedeterminată, din cauza unor avalanșe care s-au produs în această dimineață. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, au fost trimise mai multe utilaje în zonă, unul dintre acestea fiind blocat de avalanşă. Din fericire nu a fost nimeni rănit şi se lucrează pentru remedierea situaţiei, fiind luată în calcul inclusiv posibilitatea producerii unor avalanşe controlate.

      Pentru asigurarea zonei şi evaluarea situaţiei , la faţa locului s-a deplasat şi o echipă de salvamontişti.

      Nu sunt turişti blocaţi dar, pentru  urca  spre Padina-Peştera, turiştii sunt îndrumaţi  pe DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera, dar numai cu automobile cu tracţiune integrală, echipate de iarnă.

You may also like

Lasă un Comentariu