sâmbătă , 11 iulie 2020
STIRI PE SCURT
Săptămână neagră în Dâmbovița: Aproape 250 de cazuri noi și patru decese în șapte zileA DOUA ACȚIUNE DE COMBATERE A INSECTELOR PRIN PULVERIZARE AERIANĂ DIN ACEST AN LA TÂRGOVIȘTECandidatura deputatului Cornel Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, la Consiliul Județean, anunțată oficialTârgoviște:A DOUA ACȚIUNE DE DEZINSECȚIE LA SOLCriza coronavirus 10 iulie-încă un bilanț sumbru în 24 de ore:592 cazuri noi, 236 pacienți în stare gravă la ATI,Președinte PNL Târgoviște:”PSD are ca unic scop destabilizarea la nivel guvernamental”12 ani de la acordarea titlului de Mitropolit Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop NifonLa Vlădeni și Valea Lungă, drumuri modernizate în asociere cu Consiliul JudețeanCrucea Roșie-donație constând în aparate electrocasnice și mobilier pentru Secția de Boli InfecțioaseSpitalele din Moreni și Găești-spitale suport pentru pacienții cu forme ușoare sau asimptomaticiPro România nu votează proiectul de lege privind carantina și izolareaAvertismentul epidemiologilor:Nu minimalizați efectele infectării cu coronavirus!Primarul Constantin Dinu, apel către locuitorii Municipiului MoreniFocar de colectivitate cu 106 cazuri de infectare cu COVID-19 la ȚuicaniAnsamblul „Curtea Domnească” va fi închis parţial pentru lucrări de restaurare şi conservareCoronavirus 9 iulie 2020: Număr record-616 cazuri noi în țară, 66 în DâmbovițaCCD(orneanu) a dat liber la COVID-19 pe stradăExternarea pacienților la cerere și nerespectarea regulilor de distanțare fizică și igienă- printre cauzele amplifCostin Cozma, PSD Dâmbovița:“Promisiunile liberalilor dâmboviţeni sunt doar proiecţii a ceea ce gândesc şefii dAdrian Țuțuianu: Decizia de excludere din PSD a viceprimarilor “trădători” va fi atacată în instanță
Home / CELE MAI CITITE - SĂPTĂMÂNAL / Valentin Calcan, preşedinte CCIA :”Obiectivul meu este acela de a transforma Camera de Comerţ într-un club de afaceri.”

Valentin Calcan, preşedinte CCIA :”Obiectivul meu este acela de a transforma Camera de Comerţ într-un club de afaceri.”

Cum era firesc, în prima conferinţă de presă susţinută în calitate de preşedinte ales al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa, Valentin Calcan a pezentat oficial noua echipă votată de Adunarea Generală pe 20 ianuarie. Este vorba de vicepreşedintele Cristi Puşcaru şi colectivul de conducere din care fac parte Marius Caraveţeanu, primarul Oraşului Răcari, avocatul Gabriel Cioacă, Alin Ioniţă, Mihail Drugă, Doru Ştefan, Florin Lopătaru şi fostul preşedinte Gelu Rusescu, membru de drept, conform statutului. Valentin Calcan îşi propune o îmbunătăţire radicală a activităţii Camerei dar vine şi cu idei novatoare:

“Obiectivul meu- a spus preşedintele Calcan, este acela de a transforma Camera de Comerţ într-un club de afaceri. Eu vreau ca aici să fie locul în care orice întreprinzător, printr-o strângere de mână, să poată încheia contracte cu aceeaşi valoare ca atunci când ar fi asistat de cele mai mari case de avocatură. (…) În Dâmboviţa, promovarea doamnelor în business a fost ceva mai redusă. Îmi doresc să putem să echilibrăm această situaţie, să fie o competiţie reală şi nu o lume numai a bărbaţilor. Susţinem antreprenoriatul dâmboviţean, susţinem investitorul din Dâmboviţa şi susţinem orice companie care are afaceri în Dâmboviţa. Este extrem de important să ne cunoaştem noi între noi. Eu aş vrea ca aici, la Cameră, să putem să venim cu toţii, tot ceea ce înseamnă antreprenoriat în Dâmboviţa, să spunem ce facem, cum facem. Şi dacă reuşim să stabilim conexiuni între noi,  putem să dezvoltăm afacerile cât mai rapid în interiorul judeţului Dâmboviţa. Apoi, bineînţeles, să putem să avem oferte din companii aflate în judeţele limitrofe şi, de ce nu, în restul ţării şi Uniunea Europeană.”

Preşedintele Valentin Calcan îşi propune să reorganizeze Camera pe patru secţiuni, anume Comerţ şi Servicii; Industrie, Construcţii şi Transporturi; Agricultură şi Industrie Alimentară şi secţiunea Turism. Un alt element de noutate îl constituie încheierea protocoalelor de colaborare cu administraţia publică locală, cum s-a întâmplat deja la Târgovişte. Urmează înţelegeri similare cu Prefectura, Consiliul Judeţean şi celelalte UAT-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *