Acasă ADMINISTRAȚIE Veste bună: Medicii de la spitalul Judeţean au vindecat primii doi pacienţi infectaţi cu covid-19

Veste bună: Medicii de la spitalul Judeţean au vindecat primii doi pacienţi infectaţi cu covid-19

de adrian

O veste foarte bună a dat astăzi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea. Este vorba despre vindecarea primilor doi pacienţi infectaţi cu noul coronavirus , fapt pentru care se cuvine să felicităm personalul medical şi să apreciem toate eforturile, să-i salutăm pe toţi cei care s-au implicat, pe  toţi  cei care au făcut  donaţii, pentru ca personalul SJUT să dispună de aparatura necesară, medicaţie şi echipamente de protecţie. Au fost declaraţi vindecaţi tânărul de 16 ani, din Lunguleţu şi o femeie din Corbii Mari. Dintre pacienţii care sunt internaţi în Secţia de Boli Infecţioase, 16 au o stare bună şi numai o singură persoană este într-o situaţie mai dificilă, fără să fie nevoie de terapie intensivă. După confirmarea cazurilor de la Bucşani şi Ciocăneşti, astăzi a mai fost internat un pacient suspect de infecţie cu noul coronavirus.
Preşedintele Oprea a mai spus că au fost testaţi toţi cei care au fost în carantină:”Au ieşit din carantină 54 de persoane. Toţi au făcut câte două teste. Repet, nu preşedintele Consiliului Judeţean, nu prefectul stabileşte modul de testare.”
Altă veste bună este aceea că , după Secţia de Boli Infecţioase, a fost pregătită şi o a doua linie pentru lupta cu coronavirusul, fiind vorba despre amenajarea şi utilarea Secţiei de Oncologie.

You may also like

Lasă un Comentariu